Perbericht: Geen Walk & Dance Zwolle 2023

Walk & Dance to Fight Cancer Zwolle gaat niet door wegens beëindiging activiteiten Zwolle Unlimited

Hilversum, 12 september 2023 – Het fondsenwervende evenement Walk & Dance to Fight Cancer, dat Stichting Fight cancer in samenwerking met Zwolle Unlimited zou organiseren op 29 oktober, zal helaas geen doorgang vinden. Dit besluit is het gevolg van het onverwachte besluit van Zwolle Unlimited om hun activiteiten te beëindigen, vooral door een gebrek aan financiële steun van de gemeente Zwolle. Artistiek en zakelijk leider van Zwolle Unlimited, Rob Bults, geeft aan dat het zonder deze steun onmogelijk is om evenementen te blijven organiseren. 

Walk & Dance to Fight Cancer in Zwolle was bedoeld om fondsen te werven voor kankeronderzoek en bewustwording te creëren over het belang van meer onderzoek. Stefanie van Rootselaar, directeur Stichting Fight cancer: “We betreuren het dat Walk & Dance to Fight Cancer in Zwolle geen doorgang kan vinden. We willen Zwolle Unlimited, alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers ontzettend bedanken voor hun inzet. Wij hopen in de toekomst alsnog dit evenementen naar Zwolle te brengen en gaan daarvoor opzoek naar nieuwe samenwerkingen.”

De deelnemers die ingeschreven staan krijgen de mogelijkheid om aan te sluiten bij een ander Fight cancer-event dit jaar. Zij worden hierover persoonlijk benaderd. Meer informatie over Fight cancer en onze evenementen is te vinden op www.fightcancer.nl.

WALK&DANCE to FIGHT CANCER ZWOLLE

Op zondag 29 oktober, tijdens de eerste editie van Walk&Dance to Fight Cancer, wandel je langs een prachtige route die deze mooie gemeente maakt wat het is. Een wandeltocht van ongeveer 5 of 25 kilometer om samen met vele anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor baanbrekend onderzoek naar kanker. 

Maar we gaan niet alleen wandelen! Op meerdere locaties aan de route klinkt muziek. Op de route kan je allerlei entertainment verwachten en een heerlijke versnapering. Met als klap op de vuurpijl een spetterend feestje in Theater de Spiegel. Zo zetten we ons samen in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Tussen 12:00-13:00 start Walk&Dance to Fight Cancer Zwolle bij Theater De Spiegel.

In Nederland krijgen 1 op de 3 mensen kanker. In totaal krijgen in Nederland zo'n 124.000 mensen per jaar kanker, dat zijn er 14 per uur! Stichting Fight cancer wil vanuit de liefde voor het leven zoveel mogelijk memsen inspireren om samen onze wens te realiseren: een wereld waarin kanker niet meer dodelijk hoeft te zijn.

hoe werkt het?

filter_1

Stap 1:
Schrijf je in door hierboven op de blauwe "Doe Mee!" te klikken.

filter_2

Stap 2:
Je ontvangt een eigen pagina op deze website. Maak deze pagina zo persoonlijk mogelijk (voeg een profielfoto en je verhaal toe). 

filter_3

Stap 3:
Deel je pagina met zoveel mogelijk mensen, vertel waarom jij meedoet en vraag of mensen je voor jouw prestatie willen sponsoren. 

filter_4

Stap 4:
Maak optioneel een team aan waar al jouw naasten in mee kunnen wandelen, om zo samen op een leuke manier geld op te halen voor meer onderzoek naar kanker.

filter_5

Stap 5:
Zorg dat je goed voorbereid bent. Denk bijvoorbeeld aan trainen van tevoren zodat je jouw afstand gaat halen.

filter_6

Stap 6:
Loop samen met andere mensen, zodat we gezamenlijk weer een stukje dichterbij onze wens kunnen komen: een wereld waarin kanker niet meer dodelijk hoeft te zijn!

Waarom inschrijfgeld?

Door middel van inschrijfgelden, sponsorgelden en eventuele subsidies kunnen we het evenement organiseren. Daardoor kunnen de opgehaalde donatiegelden direct ten goede komen aan Stichting Fight cancer, die de financiering voor wetenschappelijk baanbrekend kankeronderzoek verzorgt. 

Naast dat je met het inschrijfgeld het evenement mogelijk maakt, krijg je er als deelnemer ook wat voor terug!

  • Een georganiseerde loop met fun en entertainment op de route
  • Herinnering bij de finish
  • Een eigen persoonlijke pagina op deze site
  • Versnaperingen en drankjes op de route
  • Toegang tot de afterparty
  • T-shirt 
  • Donatietips en de mogelijkheid om zo bij te dragen aan baanbrekend kankeronderzoek
  • En natuurlijk een onvergetelijke herinnering!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail