Walk&dance to Fight Cancer Zwolle29 oktober 2023

Tussenstand: €6.021

260 donateurs
42 deelnemers
10 teams

Perbericht: Geen Walk & Dance Zwolle 2023

Walk & Dance to Fight Cancer Zwolle gaat niet door wegens beëindiging activiteiten Zwolle Unlimited

Hilversum, 12 september 2023 – Het fondsenwervende evenement Walk & Dance to Fight Cancer, dat Stichting Fight cancer in samenwerking met Zwolle Unlimited zou organiseren op 29 oktober, zal helaas geen doorgang vinden. Dit besluit is het gevolg van het onverwachte besluit van Zwolle Unlimited om hun activiteiten te beëindigen, vooral door een gebrek aan financiële steun van de gemeente Zwolle. Artistiek en zakelijk leider van Zwolle Unlimited, Rob Bults, geeft aan dat het zonder deze steun onmogelijk is om evenementen te blijven organiseren. 

Walk & Dance to Fight Cancer in Zwolle was bedoeld om fondsen te werven voor kankeronderzoek en bewustwording te creëren over het belang van meer onderzoek. Stefanie van Rootselaar, directeur Stichting Fight cancer: “We betreuren het dat Walk & Dance to Fight Cancer in Zwolle geen doorgang kan vinden. We willen Zwolle Unlimited, alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers ontzettend bedanken voor hun inzet. Wij hopen in de toekomst alsnog dit evenementen naar Zwolle te brengen en gaan daarvoor opzoek naar nieuwe samenwerkingen.”

De deelnemers die ingeschreven staan krijgen de mogelijkheid om aan te sluiten bij een ander Fight cancer-event dit jaar. Zij worden hierover persoonlijk benaderd. Meer informatie over Fight cancer en onze evenementen is te vinden op www.fightcancer.nl.

Powered By

Sponsoren

Line-up

Donaties gaan naar...

De opbrengsten van Walk & Dance to Fight Cancer Zwolle worden besteed aan het onderzoek van Prof. Edwin Cuppen (Hartwig Medical Foundation i.s.m. diverse ziekenhuizen door heel het land). Dit onderzoek richt zich op het compleet in kaart brengen van het DNA van 1000 jongvolwassenen om zo behandeling op maat voor deze én toekomstige patiënten mogelijk te maken. 

Onderzoek is hard nodig. Nog steeds krijgen zo'n 14 mensen per uur de diagnose kanker. Dat zijn 300 mensen per dag! We weten dat onderzoek werkt; de kans dat je vijf jaar na diagnose nog leeft is de afgelopen vijftig jaar met maarliefst 90% gestegen. We zijn er alleen nog niet. Daarvoor hebben we je hulp nodig. Kom jij ook in actie? Klik hieronder om meer te lezen over het onderzoek, of doneer! Want alleen met meer onderzoek kunnen we toe naar een wereld met minder kanker. 

Haal jij het meeste geld op voor baanbrekend kankeronderzoek?


Dan win je een gratis jaarabonnement voor Wandel Magazine!

Haal zo veel mogelijk sponsorgeld op en maak kans op deze te gekke prijs. Wandelmagazine is hét wandeltijdschrift voor de nieuws­gierige wandelaar. In elk nummer is er aandacht voor
korte en lange wandeltochten in Nederland, België en Duitsland. Maar ook de rest van Europa wordt niet vergeten.

Zet 'm op!

Doneer of steun jouw loper

Foto's & impressie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail