Helaas zal Walk&Dance to Fight Cancer Zwolle dit jaar niet kunnen plaatsvinden. Voor meer informatie hierover, verwijzen wij je graag door naar onze Homepage.

regular (25 kilometer)

Iedere deelnemer aan Walk&Dance to Fight Cancer ontvangt: een georganiseerde loop met fun en entertainment op de mooie waterlinie route, een herinnering bij de finish, een eigen persoonlijke actiepagina op deze site, toegang tot de afterparty en de mogelijkheid bij te dragen aan onderzoek naar kanker. Verfrissingsposten en entertainment aan het parcours zorgen voor de nodige ondersteuning en natuurlijk een onvergetelijke dag!

Geen zin om in je uppie te lopen? Tijdens het inschrijven kan je ook een team aanmaken, om zo samen met al je vrienden op een leuke manier geld op te halen voor meer onderzoek naar kanker. 
Afstand: 25 kilometer
Voor wie: vanaf 16 jaar en ouder
Een toffe wandeling (met de nodige versnaperingen en fun!) en een spetterend eindfeest in Theater de Spiegel.
Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek
Inschrijfgeld: €35,-

short (5 kilometer)

Speciaal voor kinderen tot en met 15 jaar, families, (ex)kankerpatiënten en 65-plussers maken wij het ook mogelijk om mee te doen aan Walk&Dance to Fight Cancer Zwolle! Uiteraard ontvang je ook een herinnering bij de finish, een eigen persoonlijke actiepagina op deze site, toegang tot de afterparty,  de mogelijkheid om bij te dragen aan onderzoek naar kanker, en natuurlijk een onvergetelijke dag!
Afstand: 5 kilometer
Voor wie: families, kinderen t/m 15 jaar, (ex)kankerpatiënten & 65-plussers 
Een toffe wandeling (met de nodige versnaperingen en fun!) en een spetterend eindfeest in Theater de Spiegel.
Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek
Inschrijfgeld: €25,-
 

Businessteam

Vorm een team samen met collega’s of relaties! De kosten van een Businessteam bedragen € 500,- (excl. BTW), waarvoor je een team kan vormen met maximaal 5 personen. Voor € 500,- ontvangt ieder team onder meer*: 
5 startbewijzen (incl alles dat individuen ook krijgen bij inschrijving)
Eigen actiepagina & vermelding op overzichtspagina Business teams & zichtbaarheid op het event
Jij gaat zelf donaties ophalen voor kankeronderzoek
Teamfoto

Vrijwilligers

Wil je niet mee wandelen maar wel je steentje bijdragen? Kom in actie en meld je aan als vrijwilliger! Naast deelnemers en sponsoren hebben we voor het slagen van dit evenement namelijk ook heel veel vrijwilligers nodig die zich willen inzetten voor Walk&Dance to Fight Cancer. Wil jij ons enthousiaste team versterken en bijdragen aan een fantastisch evenement, dan kan je bijvoorbeeld helpen bij:
De op- en afbouw van het terrein
Ontvangst en registratie van deelnemers
Sponsorwerving
Of iets anders waar jij goed in bent!