Deelnamemogelijkheden

Vanaf 16 jaar en ouder (20 & 10km)

Iedere deelnemer aan Walk&Dance to Fight Cancer ontvangt: een georganiseerde loop met fun en entertainment op de route, een herinnering bij de finish, een eigen persoonlijke actiepagina op deze site, toegang tot de afterparty en de mogelijkheid bij te dragen aan onderzoek naar kanker. Verfrissingsposten en entertainment aan het parcours zorgen voor de nodige ondersteuning en natuurlijk een onvergetelijke dag!

Geen zin om in je uppie te lopen? Tijdens het inschrijven kan je ook een team aanmaken, om zo samen met al je vrienden op een leuke manier geld op te halen voor meer onderzoek naar kanker.

Afstand: 20 of 10 kilometer

Voor wie: vanaf 16 jaar en ouder

Inschrijfgeld:  20km: €25,- | 10km: €15,-

Short (5km)

Speciaal voor kinderen tot en met 15 jaar, families, (ex)kankerpatiënten en 65-plussers maken wij het ook mogelijk om mee te doen aan Walk&Dance to Fight Cancer Voorschoten! Uiteraard ontvang je ook een herinnering bij de finish, een eigen persoonlijke actiepagina op deze site, toegang tot de afterparty,  de mogelijkheid om bij te dragen aan onderzoek naar kanker, en natuurlijk een onvergetelijke dag!
Afstand: 5 kilometer
Voor wie: families, kinderen t/m 15 jaar, (ex)kankerpatiënten & 65-plussers 
Inschrijfgeld: €7,50
 

Businessteam

Vorm een team samen met collega’s of relaties! De kosten van een Businessteam bedragen € 500,- (excl. BTW), waarvoor je een team kan vormen met maximaal 5 personen. Voor 500,- ontvangt ieder team onder meer*: 
5 startbewijzen (incl alles dat individuen ook krijgen bij inschrijving)
Eigen actiepagina & vermelding op overzichtspagina Businessteams
Teamfoto voor de start

Vrijwilligers

Leuk dat je interesse hebt om je aan te melden als vrijwilliger, maar we hebben inmiddels voldoende hulp.


Wil je niet mee wandelen maar wel je steentje bijdragen? Kom in actie en meld je aan als vrijwilliger! Naast deelnemers en sponsoren hebben we voor het slagen van dit evenement namelijk ook heel veel vrijwilligers nodig die zich willen inzetten voor Walk&Dance to Fight Cancer. Wil jij ons enthousiaste team versterken en bijdragen aan een fantastisch evenement, dan kan je bijvoorbeeld helpen bij:
De op- en afbouw van het terrein
Ontvangst en registratie van deelnemers
Sponsorwerving
Of iets anders waar jij goed in bent!
Op dit moment hebben wij genoeg vrijwilligers voor op de dag zelf! Mocht je nou echt heeeel graag iets voor ons willen betekenen, mag je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina!