Over de organisatie

Tocht om de Noord (TodN) is al jaren een succesvol wandelevenement in en rondom Groningen. De organisatie van de TodN draagt Stichting Fight cancer een warm hart toe. Daarom is besloten om een beperkt aantal extra plekken beschikbaar te stellen voor de wandelingen van 15, 25 en 40 kilometer op zaterdag 23 september. Deelnemers die zich via deze website aanmelden doen daardoor niet alleen mee met de Tocht om de Noord maar halen tegelijk geld op voor kankeronderzoek.

Tocht om de Noord en Stichting Fight cancer zijn ook een samenwerking aangegaan met HANNN. Zij streven naar meer gezonde jaren voor alle inwoners in Noord-Nederland en dat is lang niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Wandelen is een hele mooie en laagdrempelige activiteit die mensen niet alleen mensen in beweging brengt, maar ook zorgt voor ontmoeting. Als je zelf of een naaste te maken krijgt met kanker heeft dat een enorme impact op je leven en dit kan je letterlijk doen stilvallen. De samenwerking tussen Tocht om de Noord, Stichting Fight cancer en de HANNN is een heel mooi doel om toch weer in beweging te komen en dat past heel goed bij het motto van HANNN: iedereen in beweging!

Over Stichting Fight cancer

In totaal krijgen in Nederland meer dan 124.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 14 per uur. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ willen wij jou inspireren om samen in actie te komen voor meer onderzoek. Je kunt geheel op jouw eigen manier een bijdrage leveren. Zo kun je een eigen actie starten, deelnemen aan één van onze leuke evenementen, geld doneren of vrijwilliger worden. 

Samen kunnen wij onze droom realiseren: een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Wetenschappelijk onderzoek én preventie zijn hierin heel belangrijk. Om onderzoek naar kanker te kunnen blijven doen en om mensen de juiste voorlichting te geven, is nog steeds heel veel geld nodig. Wil jij meer weten over Stichting Fight cancer en over onze organisatie? Klik dan HIER

Love Life. Fight cancer.

Onder het motto ‘Love life. Fight cancer’ willen wij iedereen inspireren om samen in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker. We willen een platform bieden om het gevoel van onmacht wat je vaak hebt als iemand in je omgeving kanker krijgt om te zetten in positiviteit en kracht. Doe daarom mee en haal met honderden anderen geld op voor kankeronderzoek. Zo werken we samen toe naar een wereld waarin kanker hopelijk niet meer dodelijk hoeft te zijn. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail