Doe mee!

Schrijf je vandaag nog in voor Walk&Dance to Fight Cancer ’s-Hertogenbosch op zaterdag 27 augustus. Wanneer je je aanmeldt krijg je je eigen actiepagina op onze website, waarop je kan vermelden waarom jij meedoet. Je kunt al je vrienden, collega’s, familieleden en kennissen vragen om jou te sponsoren voor deze prestatie. Zo halen we gezamenlijk geld op, om samen onze droom waar te maken: een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. 

regular (25 kilometer)

Iedere deelnemer aan Walk&Dance to Fight Cancer 's-Hertogenbosch ontvangt: een georganiseerde loop met fun en entertainment op de route, een herinnering bij de finish, een eigen persoonlijke actiepagina op deze site, toegang tot de afterparty, donatietips en de mogelijkheid bij te dragen aan onderzoek naar kanker, en natuurlijk een onvergetelijke herinnering! Verfrissingsposten en entertainment aan het parcours zorgen voor de nodige ondersteuning.

Afstand: 25 kilometer

Voor wie: vanaf 13 jaar en ouder

Inschrijfgeld: €35,- per persoon

Vriendenteam

Geen zin om in je uppie te lopen? Geen nood! Tijdens het inschrijven kan je ook een team aanmaken, om zo samen met al je vrienden op een leuke manier geld op te halen voor meer onderzoek naar kanker. 

Afstand: 25 kilometer

Maak het team zo groot als dat jullie zelf willen!

Inschrijfgeld: €35,- per persoon. 

Vrijwilligers

Wil je niet mee wandelen maar wel je steentje bijdragen? Kom in actie en meld je aan als vrijwilliger! Naast deelnemers en sponsoren hebben we voor het slagen van dit evenement namelijk ook heel veel vrijwilligers nodig die zich willen inzetten voor Walk&Dance to Fight Cancer. Wil jij ons enthousiaste team versterken en bijdragen aan een fantastisch evenement, dan kan je bijvoorbeeld helpen bij:

De op- en afbouw van het terrein

Ontvangst en registratie van deelnemers

Sponsorwerving

Of iets anders waar jij goed in bent!