inschrijfgeld?

De organisatie van dit evenement wordt betaald door middel van de inschrijfgelden, sponsoren en eventuele subsidies. Op deze manier kunnen we waarmaken dat de geworven donaties van deelnemers ten goede komen van kankeronderzoek (minus eventuele transactiekosten). 

We steunen dit jaar een specifiek onderzoek, waarbij het DNA van 1.000 jongvolwassenen compleet in kaart wordt gebracht, om zo behandeling op maat voor deze én toekomstige patiënten mogelijk te maken. Klik op de oranje button voor meer informatie over dit onderzoek.

doe mee!

Je krijgt als deelnemer ook van alles terug voor je inschrijfgeld:

- Een georganiseerde loop met fun en entertainment op de route;
- Verfrissingsposten die zorgen voor de nodige ondersteuning;
- Een herinnering bij de finish
- Een eigen persoonlijke actiepagina op deze site
- Toegang tot de dance
- Donatietips en de mogelijkheid bij te dragen aan onderzoek naar kanker
- En natuurlijk een onvergetelijke herinnering!

regular (16 kilometer)

Wandel mee en haal zoveel mogelijk geld op, om samen onze droom waar te maken: een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. 

Je kan tijdens het inschrijven ook een TEAM maken, zodat jij samen kan lopen met al je vrienden!

Afstand: 16 kilometer

Voor wie: vanaf 13 jaar en ouder

Inschrijfgeld: €15,- per persoon (scholieren/studenten €12,50,- per persoon)

short (5 kilometer)

Speciaal voor kinderen en met 12 jaar, (ex)kankerpatiënten en 65-plussers maken wij het ook mogelijk om mee te doen aan Walk&Dance to Fight Cancer! Je loopt vanaf het laatste pauzepunt mee, samen met alle andere lopers. En uiteraard ontvang je ook een herinnering bij de finish, een eigen persoonlijke actiepagina op deze site, toegang tot de dance, donatietips, de mogelijkheid om bij te dragen aan onderzoek naar kanker, en natuurlijk een onvergetelijke herinnering!

Afstand: 5 kilometer

Voor wie: kinderen t/m 12 jaar, (ex)kankerpatiënten & 65-plussers

Inschrijfgeld: €10,- per persoon

Business Team

Vorm een team samen met collega’s of relaties! Er zijn drie opties om deel te nemen als bedrijf: het Reguliere pakket, het Premium pakket en het Premium Plus pakket. 

Regulier: Voor 500,- ontvangt ieder team onder meer*: 5 startbewijzen inclusief BBQ en 2 consumpties p.p. en benoeming van de bedrijfsnaam op de website. 

Premium: Voor 1250,- ontvangt ieder team onder meer*: 15 startbewijzen inclusief BBQ en 2 consumpties p.p. en benoeming van de bedrijfsnaam op de website.

Premium Plus: voor 1500,- ontvangt ieder team onder meer: 15 startbewijzen inclusief BBQ en 3 consumpties p.p., benoeming van de bedrijfsnaam op de website én socials, uitreiking van het opgehaalde bedrag op het podium en een banner met bedrijfslogo op het event zelf (zelf aanleveren). 

Vrijwilligers

Wil je niet mee wandelen maar wel je steentje bijdragen? Kom in actie en meld je aan als vrijwilliger! Naast deelnemers en sponsoren hebben we voor het slagen van dit evenement namelijk ook heel veel vrijwilligers nodig die zich willen inzetten voor Walk&Dance to Fight Cancer. Wil jij ons enthousiaste team versterken en bijdragen aan een fantastisch evenement, dan kan je bijvoorbeeld helpen bij:

De op- en afbouw van het terrein

Ontvangst en registratie van deelnemers

Sponsorwerving

Of iets anders waar jij goed in bent!