Walk&dance to Fight Cancer Goes27 juli 2022

Tussenstand: €107

7 donateurs
10 deelnemers
2 teams

walk and dance to fight cancer goes

Walk&Dance to Fight Cancer is een recreatief wandelevent op 27 juli 2022 van ongeveer 16 km in de omgeving van Goes, met afsluitend een gaaf dance event. Deelnemers en teams laten zich sponsoren en halen zoveel mogelijk geld op voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie. Zo zetten wij ons samen in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. 

Hiernaast zie je de aftermovie van de Walk&Dance to Fight Cancer in Twente van 19 maart 2022. 

Complete DNA-analyse voor jongeren met kanker

De opbrengsten van de Walk & Dance to Fight Cancer Goes 2022 zullen specifiek worden besteed aan het onderzoek van prof. Edwin Cuppen (Hartwig Medical Foundation, Radboud UMC, Antoni van Leeuwenhoek). Dit onderzoek richt zich op het compleet in kaart brengen van het DNA van 1000 jongvolwassenen om zo behandeling op maat voor deze én toekomstige patiënten mogelijk te maken.


Klik hieronder om meer te lezen op het onderzoek, of doneer! Want alleen met meer onderzoek kunnen we toe naar een wereld met minder kanker. 

 

Top deelnemers

Top teams

Foto's & impressie

Wat mooi! VanHaren draagt ons een warm hart toe en heeft speciale Walk to Fight Cancer Skechers schoenen ontwikkeld. Wil jij je sneakercollectie uitbreiden en daarmee kankeronderzoek steunen of na de wandeling lekker comfortabel op deze schoenen dansen? Bestel dan hier deze unieke schoenen! Als Walk&Dance to Fight Cancer deelnemer krijg je €10 korting, je hebt hiervoor in de Welkomstmail een kortingscode ontvangen. Kan je ‘m niet terugvinden? Stuur dan een mail naar goes@walkanddance.nl. Voor elk verkocht paar doneert vanHaren €15 aan Fight cancer om baanbrekend kankeronderzoek mogelijk te maken.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail