Nieuws

1e editie Walk & Dance to Fight cancer ‘s-Hertogenbosch uitgesteld naar 2021

Zoals dinsdag 21 april door minister-president Rutte bekend gemaakt, zijn evenementen zoalsWalk & Dance to Fight cancer ‘s-Hertogenbosch tot 1 september 2020 verboden. De 1e eerste editie van dit wandelevenement ten bate van Fight cancer wordt dan ook verplaatst naar 29 mei 2021. Een enorme tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de veiligheid en gezondheid voor de wandelaars, vrijwilligers en supporters staan altijd voorop.

Jullie zijn onze voorhoede van deelnemers aan de Walk&Dance to Fight Cancer ‘s-Hertogenbosch! Meteen ingeschreven, om samen een vuist te maken tegen kanker. Enkelen hebben ook al indrukwekkende bedragen ingezameld voor beter en sneller kankeronderzoek. En daar zijn wij jullie ontzettend dankbaar voor. Natuurlijk hopen we dat we ook volgend jaar op jullie mogen rekenen! Jullie deelname blijft staan voor de nieuwe datum in 2021. Dat geldt ook voor de ingezamelde donaties voor de onderzoeken naar kanker via Fight cancer/KWF. Onderzoek naar kanker blijft ook in deze periode nog hard nodig. 

Blijf fit!

Nu we massaal thuis werken, zitten we veel meer. Maar gelukkig zijn wij wandelaars en dat kunnen we blijven doen. Op gepaste afstand en bij voorkeur alleen. Mocht je toch samen gaan wandelen, blijf dan op meer dan 1,5 meter afstand van elkaar.

Grote dank aan de sponsoren en betrokkenen voor de toegezegde steun. Vanaf december 2020 heropenen we de inschrijfmogelijkheden. We kijken gezamenlijk uit naar een mooi wandelfeest, op 29 mei 2021.

 

Met vriendelijke groet,

De organisatie van Walk & Dance to Fight Cancer

 

Walk&Dance to Fight Cancer

Keizerstraat 12

5211 HG ’s-Hertogenbosch