Fight Cancer x Tocht om de Noord
De laatste jaren is de Tocht om de Noord steevast uitverkocht. Dit jaar introduceren we een primeur: Tocht om de Noord is een speciale samenwerking aangegaan met Stichting Fight cancer en heeft daarom een beperkt aantal extra kaarten beschikbaar gesteld voor hun uitverkochte evenement in september!
Door je via deze website aan te melden doe je niet alleen mee aan de wandeling van 15, 25 of 40 kilometer als onderdeel van Tocht om de Noord, maar combineer je dit met het werven van donaties voor kankeronderzoek in het UMC Groningen!
Meedoen voor Fight cancer is gemakkelijk:
1. Schrijf je hier in voor een Tocht om de Noord wandeling van 15, 25 of 40 kilometer op zaterdag 23 september.
2. Maak en bewerk jouw persoonlijke actiepagina.
3. Start met het ophalen van donaties!
Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan!
What
Tocht om de Noord is een speciale samenwerking aangegaan met Stichting Fight cancer en heeft hiervoor extra plekken beschikbaar gesteld om dit jaar nog mee te kunnen doen aan hun uitverkochte evenement. Deelnemers lopen een prachtige route van 15, 25 of 40 kilometer als onderdeel van Tocht om de Noord om zo geld op te halen in hun omgeving voor kankeronderzoek.
When
Op zaterdag 23 september zullen deelnemers 15, 25 of 40 kilometer wandelen als onderdeel van het bekende wandelevenement Tocht om de Noord.
Who
Voor iedereen die mee wil helpen om onze droom waar te maken: een wereld waarin kanker niet meer dodelijk is.
Why
Omdat nog steeds 1 op de 3 mensen kanker krijgen en er jaarlijks te veel mensen aan sterven. Door middel van alle donaties maken we onderzoek naar kanker mogelijk.
"Alleen samen kunnen we toe naar een wereld waarin kanker hopelijk niet meer dodelijk hoeft te zijn." Love Life. Fight Cancer.
Donaties gaan naar...
De opbrengsten worden besteed aan het onderzoek van Prof. Dr. Wijnand Helfrich van het UMC Groningen. Dit onderzoek richt zich op het ontwikkelen van een nieuwe innovatieve manier van immunotherapie door kankercellen te verkleden als virus. In het laboratorium wordt getest voor welke vormen van kanker deze aanpak kansrijk is.
Onderzoek is hard nodig. Nog steeds krijgen zo'n 14 mensen per uur de diagnose kanker. Dat zijn 300 mensen per dag! We weten dat onderzoek werkt; de kans dat je vijf jaar na diagnose nog leeft is de afgelopen vijftig jaar met maarliefst 90% gestegen. We zijn er alleen nog niet. Daarvoor hebben we je hulp nodig. Kom jij ook in actie? Klik hieronder om meer te lezen over het onderzoek, of doneer! Want alleen met meer onderzoek kunnen we toe naar een wereld met minder kanker.