Walk&dance to Fight Cancer 's-Hertogenbosch27 augustus 2022

€77.381 totaal opgehaald!

3.254 donateurs

walk and dance to fight cancer

Vier het leven en doe mee! Zaterdag 27 augustus wordt voor de eerste keer Walk & Dance to Fight cancer georganiseerd in ’s-Hertogenbosch. Een stadse wandeling van ongeveer 25 km door de historische binnenstad en langs o.a. de gezellige pop-up terrassen van De Bossche Zomer om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding.

Een aantrekkelijke wandeling, met versnaperingen en vertier op de route. Eenmaal gefinisht bij De Orangerie zorgt de beat uit de boxen van de DJ dat jij je aan een (voorzichtig) dansje gaat wagen. Wandelen, kletsen, dansen, eten en drinken! Het wordt een dag met een lach en traan. Doe ook mee!

Programma

11.45 - 12.15 uur:  Inloop & ontvangst deelnemers bij De Orangerie

12.15 - 12.30 uur:  Officiële opening

12.30 uur: Start

18.00 uur: Aanvang afterparty met DJ & borrel en een hapje

19.00 uur: Eindtijd voor lopers om te finishen

19.30 uur: Cheque overhandiging & bekendmaking tussenstand donaties

20.00 uur: Einde afterparty

Route

De route van Walk & Dance to Fight Cancer 's-Hertogenbosch is bekend! We passeren o.a. de pop-up terrassen van De Bossche Zomer en bezoeken het centrum van Rosmalen. Wat kun je waar verwachten?

* De eerste stop op de route is bij Terras aan de Haven waar een mini Bossche bol op je wacht. Als dat geen energie geeft voor de overige kilometers!

* De tweede stop is bij D'n Boerderij. Hier wacht een heerlijke dorstlesser op je!

* Op ruim 10 km hoor je in de verte al gezellige muziek. Op het strand bij De Groote Wielen passeer je Bourgondisch Beach waar je wordt gefêteerd op verse watermeloen! 

* Net over de helft van de wandeling loop je dwars door het centrum van Rosmalen. Horeca De Driesprong heet je van harte welkom met een fijne dorstlesser.

* Via de Graafseweg loop je 's-Hertogenbosch weer binnen. Eenmaal de Zuid-Willemsvaart overgestoken kun je op Zomerterras Vonk & Vlam even heerlijk genieten van een wel verdiend ijsje. Gezelligheid gegarandeerd!

* Maar natuurlijk mag de gezellige Tramkade met het pop-up terras Costa Del Silo niet ontbreken op de route. Tijd voor een lekkere Pinchos (vega of vlees)!

* Start en finish is bij Orangerie Den Bosch. Eenmaal gefinisht proosten we op de beat van de DJ op een mooie dag en kun je tevens genieten van een heerlijke pastamaaltijd:

o Pasta Orchiette met Genovese saus (vega)

o Pasta Calamarata Puttanesca met rivierkreeftjes

Kortom, iedere 5 km bieden wij je een versnapering en de mogelijkheid om van het toilet gebruik te maken. Muziek? Tuurlijk, ontbreekt dat ook niet op de ongeveer 25 km lange route.

Wat mooi! VanHaren draagt ons een warm hart toe en heeft speciale Walk to Fight Cancer Skechers schoenen ontwikkeld. Wil jij je sneakercollectie uitbreiden of na de wandeling lekker comfortabel op deze schoenen dansen? Koop dan deze unieke schoenen voor maar EUR 29,99 in een van de vanHaren winkels bij jou in de buurt! (verkrijgbaar zolang de voorraad strekt in: Den Bosch Centrum, Den Bosch Helftheuvel, Rosmalen, Uden, Oss, Waalwijk of Tilburg) 

Foto's & impressie

Top deelnemers

Top teams

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail