Tussenstand: €0

0 donateurs

0 deelnemers

Laatste nieuws

Eerste editie Swim to Fight Cancer Woerden

Eind zomer 2021 zal voor het eerst Swim to Fight Cancer in Woerden worden georganiseerd. Met honderden Fighters tegelijk zal er een afstand van 500 meter en twee kilometer worden gezwommen in de prachtige Singel van Woerden. En dit alles met het thema: Love Life. Fight Cancer. Op deze manier willen we met zijn allen de kans aangrijpen om voor één keer niet machteloos te staan tegen kanker, en samen dit gevecht aan te gaan.

Door het uitbreken van de Corona crisis zijn echter alle 23 edities die dit jaar gepland stonden, waaronder die in Woerden, uitgesteld.

Wat is ons doel?

Middels het organiseren van Swim to Fight Cancer Woerden willen wij in elk geval één onderzoek financieren: het ontwikkelen van een vaccin tegen kanker. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Professor Arjan Griffioen aan het VUMC. Het onderzoek heeft een looptijd van vier jaar en kost € 781.396. Lees meer over dit onderzoek.


Waarom?

Omdat het een ontzettend belangrijk onderzoek is, een onderzoek dat veel mensen hoop en perspectief biedt. En vooral om al die mensen die te maken hebben met kanker een hart onder de riem te steken. We willen ze ook laten weten dat wij er voor hen zijn. Ook nu, juist nu!

Doneer NU

Burgemeesters en wethouders het water in namens hun burgers.

Om toch aandacht te vragen voor dit kankeronderzoek, betrokkenheid te tonen en mensen de mogelijkheid te bieden en bijdrage te laten doen is er een landelijke actie gestart. Hierdoor kan de Swim, in aangepaste vorm, alsnog doorgang vinden. Onder de omstandigheden die passen in de situatie waarin wij ons op dit moment met ze allen bevinden.

Burgemeester Molkenboer

Ook Burgemeester Molkenboer gaat namens alle Woerdenaren het water in. Wij hopen hiermee ook het evenement onder de Woerdenaren bekend te maken en de aandacht te vragen die nodig is voor kankeronderzoek. Niet alleen hopen wij die dag op een bijdrage van de toeschouwers, maar wij willen vooral Woerden enthousiast maken voor de eerste editie van Swim to Fight Cancer eind zomer 2021.

Schrijf je daarom nu alvast in voor volgend jaar.

See you in 2021

Doe ook mee! Love Life.Fight Cancer

Schrijf je vrijblijvend in voor de eerste editie van Swim to Fight Cancer in 2021

Doneer of steun jouw zwemmer of team

Top fundraisers

Laatste nieuws

Onze sponsors