Deelname mogelijkheden

Deelname is mogelijk als individu, samen in één wave met je vrienden of als business team. Zorg dat je samen met honderden anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar brengt voor de strijd tegen kanker. 

Volwassenen – individueel
De inschrijfkosten zijn € 75,- per persoon. Om te kunnen deelnemen aan Swim to Fight Cancer over de totale afstand van 2 kilometer moet je minimaal 15 jaar oud zijn.  

Business team 
Vorm een team samen met collega’s of relaties! De kosten van een Business team bedragen net als de vorige editie € 1.000,- (excl. BTW). Een Businessteam mag met maximaal 5 personen deelnemen. Voor € 1.000,-  ontvangt iedere teamlid onder meer een badmuts (verplicht vanuit de organisatie), een badjas, handdoek, slippers, medaille, verfrissingsposten, entertainment aan het parcours en logovermelding. Tot slot bieden we extra exposure voor de deelnemende teams middels logo vermelding in filmpjes, gedeeld via onze social meda kanalen.

Business team XL 
Vorm een team samen met collega’s of relaties! De kosten van een Businessteam XL bedragen  € 2.500,- (excl. BTW). Een Businessteam XL mag met maximaal 15 personen in een eigen wave deelnemen. Voor € 2.500,-  ontvangt iedere teamlid onder meer een badmuts (verplicht vanuit de organisatie), een badjas, handdoek, slippers, medaille, verfrissingsposten, entertainment aan het parcours, een teamfoto en logovermelding. Daarnaast krijgen jullie 2x zwemtraining van een professionele zwemmer. En tot slot bieden we extra exposure voor de deelnemende teams middels logo vermelding in filmpjes, gedeeld via een gerichte actie op onze social meda kanalen.

Family & Friends team
De hele zomer met elkaar getraind, dan wil je toch ook gezamenlijk starten? De inschrijfkosten per deelnemer zijn gelijk aan die van de individuele zwemmer, maar je start gegarandeerd samen met je teamgenoten.  

De captain van het Family & Friends team kan ervoor kiezen om inschrijvingen voor jullie team openbaar te zetten. Hierdoor kan iedereen zich aansluiten bij jouw team. Maar deze mogelijkheid kan ook worden uitgeschakeld waardoor je enkel op uitnodiging de captain aan het team kan worden toegevoegd. De keuze is aan jullie! 

Kids Swim – individueel (10 t/m 15 jaar) VOL!

Het is mogelijk om vanaf 10-jarige leeftijd met de Kids Swim mee te doen. Hoe leuk is het om het parcours ook mee te zwemmen?  Onder toeziend oog van suppers en de reddingsbrigade is het voor kinderen niet verplicht om samen met een begeleider te zwemmen. Kinderen in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar, in het bezit van een A- en B-zwemdiploma, mogen deelnemen. De inschrijving voor de Kids Swim bedraagt € 25,-.  

Kids team (10 t/m 15 jaar) VOL!
Wanneer je gegarandeerd samen met vrienden, broers of zussen wilt zwemmen, dan kunnen ook kids een eigen team samenstellen. De inschrijfkosten per deelnemer zijn gelijk aan die van de individuele Kids swimmer, maar je starttijd is gegarandeerd gelijk aan die van je teamgenoten. 

Inspanningsverplichting
We willen natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor kankeronderzoek. Daarom hebben we een ondergrens bepaald van € 250,- aan donaties per deelnemer. De opbrengsten per deelnemer bij andere Swims in het land leert dat er gemiddeld door deelnemers ongeveer € 650,- aan donaties wordt opgehaald. Bekijk hier wat je kunt doen om zo veel mogelijk donaties binnen te halen.

Klik hier om je in te schrijven!