Deelname mogelijkheden

Deelname individueel

Overwin jezelf en zwem op persoonlijke titel 1000 of 2000 meter. De inschrijfkosten zijn € 75,00 per persoon, hiermee worden de organisatiekosten gedekt. De minimale leeftijd is 16 jaar en de inspanningsverplichting is om minimaal € 250,- aan donatiegelden te werven via jouw persoonlijke donatiepagina t.b.v. de stichting Fight cancer.

Deelname in teamverband 

Vorm een team met je vrienden en/of familie en ga samen deze bijzondere uitdaging aan. De inschrijfkosten en inspanningsverplichting per deelnemer zijn gelijk aan die van de individuele zwemmer, maar je start gegarandeerd samen met je teamgenoten. Met 4 zwemmers kan je je al inschrijven voor een Family & Friends team. Let op, een wave bestaat uit maximaal 5 personen. Ben je met meer dan 5 vrienden/familieleden, dan worden jullie over meerdere, aaneensluitende, waves verdeeld. De captain van het Family & Friends team kan ervoor kiezen om inschrijvingen voor jullie team openbaar te zetten. Hierdoor kan iedereen zich aansluiten bij jouw team. Maar deze mogelijkheid kan ook worden uitgeschakeld waardoor je enkel op uitnodiging van de captain aan het team kan worden toegevoegd. De keuze is aan jullie! 

Deelname Kids Swim (500m)

Speciaal voor de jonge deelnemers met een leeftijd tussen de 10 en 15 jaar, is er een route van 500 meter. De inschrijfkosten zijn € 25,00 per persoon, hiermee worden de organisatiekosten gedekt. Een Kids Swim deelnemer spant zich in om minimaal € 100,- sponsorgeld via zijn/haar persoonlijke donatiepagina op te halen t.b.v. de stichting Fight cancer. Er kan met de sport- en cultuurstrippenkaart van de gemeente Hoorn betaald worden, neem hiervoor contact op met de organisatie via info@hoorn.swimtofightcancer.nl

Deelname Opa & Oma Swim (500m)

Uniek dit jaar is de Opa & Oma swim, kleinkinderen van 10 tot 15 jaar kunnen nu samen met Opa en/of Oma de 500 meter zwemmen. Een mooie afstand voor opa's en oma's voor wie 1000 meter net even teveel van het goede is. Opa of Oma schrijft zich in als teamcaptain en betaald de normale inschrijfkosten van € 75,00. Kleinkinderen worden in het 'team' toegevoegd en betalen € 25,00 inschrijfkosten. Er kan met de sport- en cultuurstrippenkaart van de gemeente Hoorn betaald worden, neem hiervoor contact op met de organisatie via info@hoorn.swimtofightcancer.nl

Deelname Business team 

Hoe spannend en leuk is het om met je collega’s, klanten, relaties of vrienden te zwemmen? Samen trainen voor een hoger doel. Het inschrijven van een business team kost € 500,- ex. btw, maar biedt veel extra's:

  • Vermelding op de website, social en sponsorbord tijdens event
  • Logo zichtbaar in de aftermovie
  • Vermelding met logo in de bedankadvertentie zondagskrant
  • Startbewijzen voor 5 deelnemers inc. badjas (extra startbewijzen €75, per deelnemer)
  • Kort interview bij start door NOS sportverslaggever Chris Wobben
  • Teamfoto als mooie herinnering
  • VIP tafel op het Baatland voor drankje achteraf (incl. 15 consumptiemunten)

Helpen als vrijwilliger

Indien je liever niet mee zwemt, maar toch een bijdrage wilt leveren aan het event, meld je dan aan als vrijwilliger via https://vooreenmooiestad.nl/swim in overleg bepalen we samen welke rol het beste bij je past. Het belooft een bijzonder mooi event te worden en voor de vrijwilligers wordt uiteraard goed gezorgd.

Steunen als sponsor

Speciaal voor bedrijven zijn er een aantal bijzondere sponsorpakketten samengesteld, van 'Friend' van de Swim tot Hoofdsponsor en Badmutsensponsor. Bekijk hier alle mogelijkheden.