Swim to Fight Cancer

Gooise Meren

Zondag 6 september 2020

Sponsoring

Swim to Fight Cancer is een uniek zwemevent in buitenwater dat in diverse plaatsen in Nederland wordt georganiseerd. Iedere deelnemer zet zich in om zoveel mogelijk donaties op te halen voor stichting Fight cancer en daarmee kankeronderzoek van jonge, talentvolle artsen en onderzoekers mogelijk te maken via KWF Kankerbestrijding. Fight cancer wil mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker en vooral: aansporen tot actie.

Op zondag 6 september zal voor de tweede keer Swim to Fight Cancer Gooise Meren plaatsvinden in Muiden. Het wordt weer een groot, bruisend evenement voor alle deelnemers, het publiek en de partners. Het is niet alleen goed om mee te doen maar vooral ook heel erg leuk! Bovenal is het een manier om de onmacht die gepaard gaat met kanker om te zetten in kracht. Voor (ex)patiënten, voor familie, vrienden, collega’s of buren. Voor iedereen die een vuist wil maken tegen kanker.

Uiteraard kost het opzetten van alle faciliteiten veel geld en willen we echt iets bijzonders neerzetten. Het zou geweldig zijn als het bedrijfsleven van Gooise Meren en omstreken hieraan bijdraagt. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Hoe mooier we het evenement kunnen maken, des te meer deelnemers en dus ook meer geld voor kankeronderzoek.

Sponsor worden?

Als sponsor kunt u rekenen op veel toeschouwers en media aandacht. Uiteraard omarmt en steunt Gooise Meren dit prachtige evenement. Uw bedrijfsnaam mag hier niet ontbreken. Wij informeren u graag over de verschillende sponsorpakketten. Ook zijn er bij het leveren van diensten en/of producten mogelijkheden tot zogenaamde 'barters'. 

Contact

Neem contact met ons op voor de sponsormogelijkheden via: info@gooisemeren.swimtofightcancer.nl of direct met Barbara van der Vlugt: barbara@sailingevents.nl / mob: 06 40712393