Swim to Fight Cancer

Gooise Meren

Zaterdag 7 september

Deelname

Deelname Mogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om deel te nemen. Je kunt als individu of als team meedoen. Voor alle swims geldt: er is goede begeleiding en toezicht door de reddingsbrigade. Veiligheid staat voorop. Het vaarverkeer van en naar de sluis wordt stil gelegd tijdens alle swims.

Alle deelnemers ontvangen bij inschrijving een badmuts, swim to fight cancer t-shirt, een medaille en een warmte deken/handdoek. Ook worden er vier trainingsavonden georganiseerd waaraan kan worden deelgenomen. 

Individueel

Volwassenen (en kids vanaf 16 jaar)

Volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar kunnen meedoen aan de Volwassenen Swim. Er wordt gezwommen over een afstand 2000 meter. Er geldt een vroegboekkorting tot 1 juli 2019: het inschrijfgeld bedraagt 60 euro ipv 75 euro! Wees er snel bij!   

Kids  (10 t/m 15 jaar)

Kinderen in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar en in het bezit van een A- en B-zwemdiploma, mogen deelnemen aan de Kids Swim.  De inschrijving voor de Kids Swim bedraagt € 25,- per kind.  De kinderen zwemmen een korter parcours van 500 meter. 

Team

Family & Friends team
Vorm een team met vrienden of familie, train met elkaar en zwem ook samen in een ‘wave’. De inschrijfkosten zijn voor degenen die zich inschrijven voor 1 juli € 60,- per persoon (na 1 juli zijn de inschrijfkosten € 75,-p.p.) De captain van het Family & Friends team kan ervoor kiezen om inschrijvingen voor jullie team openbaar te zetten. Hierdoor kan iedereen zich aansluiten bij het team. Deze mogelijkheid kan ook worden uitgeschakeld waardoor je enkel op uitnodiging van de captain aan het team kan worden toegevoegd. De keuze is aan jullie! 

Business teams L & XL 

Business teams worden geïnitieerd door het bedrijf dat op deze manier wil sponsoren en de mogelijkheid wil geven aan werknemers en/of relaties om mee te doen aan dit sportieve evenement. De kosten van een Business team zijn € 1.000,- (excl. BTW). Voor dit bedrag kunnen maximaal 5 personen deelnemen. Ook zijn er Business teams XL.  De kosten van een Businessteam XL zijn  € 2.500,- (excl. BTW). Een Businessteam XL mag met maximaal 15 personen in een “eigen wave” deelnemen. Natuurlijk bieden we extra exposure voor de deelnemende business teams door middel van logo vermelding op onze site en via onze social media kanalen. Ook is er de mogelijkheid om een flyer in de goodiebag of een activiteit op te zetten, die bijdraagt aan het evenement.

Inspanningsverplichting
We willen natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor kankeronderzoek. Daarom hebben we een ondergrens bepaald van € 250,- aan donaties per deelnemer. Voor kinderen is die ondergrens € 100,- aan donaties. Ander Swims die al gehouden zijn in Nederland hebben geleerd dat er gemiddeld door deelnemers ongeveer € 650,- aan donaties wordt opgehaald. Bekijk hier wat je kunt doen om zo veel mogelijk donaties binnen te halen.