Swim to Fight Cancer

Gooise Meren

Zondag 6 september 2020

Deelname mogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om deel te nemen. Je kunt als individu of als team meedoen. Voor alle swims geldt: er is goede begeleiding en toezicht door de reddingsbrigade. Veiligheid staat voorop. Het vaarverkeer van en naar de sluis wordt stil gelegd tijdens alle swims.

Alle deelnemers ontvangen bij het evenement een badmuts, een medaille en een warmte deken/handdoek. Daarnaast zal er eten en drinken beschikbaar zijn om na de finish snel weer te herstellen. In aanloop naar het evenement zullen er vier trainingsavonden georganiseerd worden. 

Individueel

Volwassenen (vanaf 16 jaar)

Dit jaar introduceren we drie verschillende afstanden voor volwassenen: 

1000m THE BEGINNERS - een mooie afstand voor de beginnende buitenzwemmer. Een fijn rondje, met mooi uitzicht op het prachtige Muiderslot en aanmoediging van publiek langs de kant. Deze afstand is voor jong en oud toegankelijk en kan in ongeveer 30 minuten worden afgelegd.   

2000m THE ORIGINAL - de orginele Swim afstand.  Een mooie uitdaging waarvoor wel echt getraind moet worden, maar zeker te doen is. Het parcours gaat langs de prachtige omgeving van de haven van Muiden, het Muiderslot en je wordt aangemoedigd door het publiek en muziek langs de kant. Deze afstand kan in ongeveer 60 minuten worden afgelegd.  

4000m THE ULTRA - dit jaar voor het eerst, voor de echte zwembikkels, die 2000 meter een 'eitje' vinden en wel twee keer zo ver willen zwemmen. Goede training en voorbereiding is hier erg belangrijk. Deze afstand kan in zo'n 1.5 tot 2 uur worden afgelegd.  

Vanaf nu t/m 30 april EARLY BIRD KORTING!

Schrijf je snel in en betaal €50,- in plaats van € 70,-.

DOE MEE

Junior Swim

Kinderen vanaf 10 tot en met 15 jaar mogen zich inschrijven voor de Junior Swim. Zij zwemmen een kortere afstand van 500 meter en starten ook voor het Muiderslot. 

De belangrijkste voorwaarden om mee te mogen doen met de Kids Swim:

  • Je bent tussen de 10 en 15 jaar én je hebt je diploma’s A en B.
  • Je hebt toestemming van je ouders/verzorgers. 

Veiligheid staat bij ons op voorop. Daarom zwemmen de junioren (en de volwassenen) met een 'saferswimmer', die je van ons te leen krijgt. De junioren kunnen zich ook als team aanmelden, super leuk om je met je hockey, voetbal of ander sportteam op te geven. 

Vanaf nu t/m 30 april EARLY BIRD KORTING!

Schrijf je snel in en betaal €20,- in plaats van € 30,-.

DOE MEE

Teams

Vorm een team met je bedrijf, vrienden of familie, train gezellig met elkaar, haal samen donaties op en je zwemt ook samen in een ‘wave’ tijdens het evenement.

Family & Friends team

De captain van het Family & Friends team kan ervoor kiezen om inschrijvingen voor jullie team openbaar te zetten. Hierdoor kan iedereen zich aansluiten bij het team. Deze mogelijkheid kan ook worden uitgeschakeld waardoor je enkel op uitnodiging van de captain aan het team kan worden toegevoegd. De keuze is aan jullie! 

Vanaf nu t/m 30 april EARLY BIRD KORTING!

Schrijf je snel in en betaal €50,- in plaats van € 70,-.

Business teams L & XL 

Business teams worden geïnitieerd door het bedrijf dat op deze manier wil sponsoren en de mogelijkheid wil geven aan werknemers en/of relaties om mee te doen aan dit sportieve evenement. De kosten van een Business team zijn € 1.000,- (excl. BTW). Voor dit bedrag kunnen maximaal 5 personen deelnemen. Ook zijn er Business teams XL.  De kosten van een Businessteam XL zijn  € 2.500,- (excl. BTW). Een Businessteam XL mag met maximaal 15 personen in een “eigen wave” deelnemen. Natuurlijk bieden we extra exposure voor de deelnemende business teams door middel van logo vermelding op onze site en via onze social media kanalen. Ook is er de mogelijkheid om een flyer in de goodiebag of een activiteit op te zetten, die bijdraagt aan het evenement.

DOE MEE

Inspanningsverplichting

We willen natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor kankeronderzoek. Daarom hebben we een inspanningsverplichting bepaald van € 250,- aan donaties per deelnemer. Voor kinderen is die inspanningsverplichting € 100,- aan donaties. Vorig jaar hebben we gezien dat er gemiddeld door deelnemers ongeveer € 650,- aan donaties wordt opgehaald. Vaak is een appje in je familie of vriendengroep al genoeg om het bedrag op te halen. Bekijk hier wat je kunt doen om zo veel mogelijk donaties binnen te halen.

DOE MEE