Onze organisatie

De organisatie van Giethoorn Swim to Fight Cancer sluit zich volledig aan bij de visie van Fight cancer. Met het organiseren van een Swim in Giethoorn hopen wij zoveel mogelijk aandacht te genereren en geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek door  KWF.

Inmiddels is het team met veel plezier aan de slag en gaan we er alles aan doen om het een gaaf en onvergetelijk evenement van te maken.

Swim to Fight Cancer Giethoorn is onderdeel van de Stichting Fight Cancer in Amsterdam. Stichting Fight Cancer heeft de ANBI-status. (Algemeen Nut Beogende Instelling). Hierdoor zijn de donaties aan Stichting Fight Cancer vrijgesteld van schenkbelasting. Donateurs kunnen ook gebruik maken van belastingvoordelen met betrekking tot de gedane giften aan de Stichting Fight cancer. Particuliere donateurs van een ANBI kunnen hun giften onder voorwaarden aftrekken van de inkomstenbelasting. Ook voor ondernemingen is het mogelijk om hun giften onder voorwaarden af te trekken van de vennootschapsbelasting. Het fiscaal nummer of RSIN van Stichting Fight Cancer is 852969284.