Informatie

Iedereen kent wel iemand in zijn nabije omgeving die te maken krijgt met kanker. Want één op de drie mensen krijgt kanker in zijn of haar leven. Swim to Fight Cancer biedt je een mogelijkheid om een steentje bij te dragen in de strijd tegen kanker. Samen kunnen we ervoor zorgen dat kanker een ziekte wordt die niet meer dodelijk is. Samen in actie voor meer kankeronderzoek.


Ook bij deze vierde editie van Swim to Fight Cancer in Giethoorn zwem je door de grachten van Giethoorn, om samen met honderden anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor de strijd tegen kanker.

Samen maken we een vuist tegen kanker!

Deelname mogelijkheden


Deelname is mogelijk als individu, samen in één wave met je vrienden of als business team. Zorg dat je samen met honderden anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar brengt voor de strijd tegen kanker. Via jouw strijd tegen het water. Draag op 31 augustus 2019 je steentje bij aan de strijd tegen kanker!

Swim to Fight Cancer Giethoorn vindt plaats in de grachten van het mooie Giethoorn. Het parcours is ongeveer 2 kilometer lang.