Onze organisatie

Graag stellen we jullie voor aan de organisatie van Swim to Fight Cancer Emmen. De gehele organisatie is ontzettend betrokken en gedreven om er gezamenlijk een succesvol event van te maken!

Een geweldige groep mensen die in 2019 heeft besloten om met elkaar tijd en energie te steken in het organiseren van de Swim om geld op te halen voor onderzoek naar kanker.

Wij zien je graag op 13 september 2020! De organisatie van de Swim to Fight Cancer Emmen is in handen van team Bij Daan Events, waarbij Daniëlle zal fungeren als projectleider.

Met veel trots kunnen wij mededelen dat Countus Accountants & Adviseurs zich heeft verbonden aan het evenement op het gebied van financiën en op deze manier ondersteuning wil bieden.

Daarnaast hebben Studio Baaz & Co, Verhoef & Co en Webba laten weten dat zij zich willen inzetten op het gebied van marketing, communicatie & websitebeheer. Ook hier zijn wij erg blij mee!

Het is fantastisch dat de organisatie van Swim to Fight Cancer Emmen zo snel gevormd kon worden! Maar natuurlijk hopen we dat er op den duur meer partijen & vrijwilligers zullen aanhaken die een steentje willen bijdragen. Want dit kunnen wij niet alleen..

Alles zelf doen is optellen, samenwerken is vermenigvuldigen. Love life. Fight Cancer.