Zwemroute 2021

Route Swim: 2000 meter 
Je zwemt dit jaar in Zwembad De Kuil in Breda-Prinsenbeek in verband met de maatregelen rondom corona. Volgend jaar zijn we weer terug in de binnenstad en zwemmen we weer in de Haven en singels van Breda. Nadat je jouw ronde hebt gezwommen, loop je lekker door de douchestraat, ontvang je van ons een handdoek die je mag houden en staat er iets warms voor je klaar. Twee kilometer is natuurlijk een eind en dat kun je niet doen zonder er goed voor te trainen. Sommige mensen zijn daar door hun gezondheid fysiek niet toe in staat maar willen toch meedoen en hun steentje bijdragen. Stuur ons in dat geval even een berichtje via onze contactpagina. Samen vinden wij wel een oplossing.

Let op:
Alleen in 2021 kun je ook 1 kilometer zwemmen. Dit vanwege de kortere voorbereidingstijd. De route is gelijk aan de 2 kilometer alleen zwem je minder rondes.

Route Junior Swim: 250 meter en 500 meter 
Ook de Junior Swim gaat dit jaar plaats vinden in Zwembad De Kuil in Breda-Prinsenbeek. 

Indeling waves
De start van zowel de Junior Swim als de volwassen Swim gaat plaatsvinden in verschillende waves. Een wave is een groep zwemmers die tegelijk van start gaat. Hoe laat je start krijg je op tijd te horen in de week voor de start. We plaatsen de wave indelingen dan ook op onze website.