Deelnamemogelijkheden

Je kunt op verschillende manieren meedoen!

Deelname aan onze swim is mogelijk als individu, samen in een team in één wave met vrienden of familie of als business team. Samen zorgen dat je met heel veel anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar ophaalt voor de strijd tegen kanker. We verwachten maximale inzet om in ieder geval minimaal € 250,- aan donatiegelden op te halen. Lukt dat niet dan is dat jammer maar heeft geen gevolgen voor deelname. In 2019 haalde een zwemmer gemiddeld meer dan € 600,- op dus geef niet te snel op is de tip van de zwemmers van vorig jaar. De deelnamemogelijkheden op een rij
 

Volwassenen: individuele deelname, afstand 2 km 
Be an early duck en schrijf je direct in! De inschrijfkosten zijn dan € 39,95, daarna wordt het inschrijfgeld € 75,-. Om te kunnen deelnemen aan Swim to Fight Cancer Breda afstand 2 kilometer moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Je zwemt vanaf het Spanjaardsgat tot aan de Willemsbrug en daarna terug. Daar eindig je met een ereronde in de Haven. Alleen meedoen is gaaf maar zwemmen met vrienden, collega´s of familie is minstens zo gaaf. Denk bv. aan meedoen met een Family & Friends team. 

Junior Swim: individuele deelname, leeftijf 8-9 jaar, afstand 250 meter
Hier is het early duck tarief dit jaar slechts € 12,50. Daarna wordt het inschrijfgeld € 25,00. Aarzel dus niet met inschrijven want vol = vol. Je start bij het Spanjaardsgat en zwemt dan meteen naar de haven om je rondjes te maken. Je kunt natuurlijk ook met de vriendjes en vriendinnetjes inschrijven. Denk dan aan inschrijven als Family & Friends team.

Junior Swim: individuele deelname, leeftijd 10-15 jaar, afstand 500 meter
Ook hier is het early duck tarief dit jaar slechts € 12,50. Daarna wordt het inschrijftarief € 25,00. Aarzel dus niet met inschrijven want vol = vol. Je start bij het Spanjaardsgat en gaat een stukje richting de singels. Bij de keerboei draai je om voor een ronde in de Haven. Je kunt je natuurlijk ook met vrienden en vriendinnen inschrijven met een Family & Friends team.

Family & Friends team
De hele zomer met elkaar getraind in het water? Dan wil je toch ook gezamenlijk starten? Hoe gaaf is het dan om samen de warming-up te doen en tegelijk in het water te springen! De inschrijfkosten per deelnemer zijn gelijk aan die van de individuele zwemmer (early duck € 39,95), maar je start gegarandeerd samen met je Family & Friends team. En je kunt met elk team meedoen wat je verzinnen kunt; met je voetbalvrienden, mede-studenten, hockeyclub, stapmaten, collega’s, kaartclub maar ook met je vader of moeder; of met je opa en oma! Donateurs kunnen jou steunen maar ook een bijdrage aan het hele team geven. De captain van het Family & Friends team kan ervoor kiezen om inschrijvingen voor jullie team openbaar te zetten. Hierdoor kan iedereen zich aansluiten bij jouw team. Maar deze mogelijkheid kan ook worden uitgeschakeld waardoor je enkel op uitnodiging van de captain aan het team kan worden toegevoegd. Ook kan de captain het inschrijfgeld voor het gehele team vooraf betalen. 

Business team
Als Businessteam ga je met je collega’s samen deze uitdaging aan. Maar natuurlijk kun je er ook klanten en leveranciers bij betrekken! Wat denk je wat dit doet met de gezondheid, vitaliteit, collegialiteit, teamgeest en verbondenheid? Daarnaast help je als bedrijf de Swim mede mogelijk te maken door het hogere inschrijfgeld. Als Businessteam zwem je dezelfde route als de volwassenen 2.000 meter. Een businessteam heeft maximaal 5 leden en het inschrijfgeld bedraagt € 750, - excl. BTW. Het normale tarief is € 1.000,-. Extra deelnemers betalen het individuele inschrijfgeld, namelijk € 39,95 als Early Duck en € 75, - reguliere tarief. De captain van het Businessteam kan ervoor kiezen om inschrijvingen voor jullie team openbaar te zetten. Hierdoor kan iedereen zich aansluiten bij jouw team. Maar deze mogelijkheid kan ook worden uitgeschakeld waardoor je enkel op uitnodiging van de captain aan het team kan worden toegevoegd. Het inschrijfgeld voor de businessteam kan per factuur betaald worden en is aftrekbaar van de belasting.

Vrijwilliger
Misschien ben je niet in staat om mee te zwemmen maar wil je wel meedoen. Schrijf je dan in als vrijwilliger! Want natuurlijk kunnen wij een dergelijk evenement niet organiseren zonder vrijwilligers. Wij hebben nog vrijwilligers nodig voor allerlei activiteiten: opbouw, afbouw, verkeershulp, uitreiken handdoeken, eten en drinken, assistentie bij inschrijving en kleedruimte, informatie e.d.. Interesse? Schrijf je in via de Doe mee button en kies voor vrijwilliger. Ook als vrijwilliger heb je dan de mogelijkheid om donaties op te halen. Tenslotte zet jij je ook in voor dit fantastische doel!  

Deelnemersreglement 
Klik hier voor het deelnemersreglement 2021. 

Deelname-
mogelijkheid

Inschrijfgeld
met korting

Inschrijfgeld
zonder korting

Swim
16 jaar en ouder
2000 meter

€39,95

€75,00

Junior Swim
8 tot 10 jaar
250 meter

€12,50

€25,00

Junior Swim
10 tot 15 jaar
500 meter

€12,50

€25,00

Family & Friends Team
10 jaar en ouder
500 of 2000 meter

10 tot 16 jr €12,50
Vanaf 16 jr €39,95

10 tot 16 jr €25,00
Vanaf 16 jr
€75,00

Business Team (max.5 deeln.)
16 jaar en ouder
2000 meter

€750,00
Extra deelnemer €39,95

€1000,00
Extra deelnemer €75,00

Vrijwilliger

--

--