Business Teams

Meedoen met een eigen Business Team
Als Business Team ga je met je collega’s samen deze uitdaging aan, maar jullie bepalen zelf de samenstelling van het team. Wil je de mogelijkheid tot deelname bieden aan klanten of leveranciers dat is dat uiteraard prima! Als organisatie kun je daarmee op een mooie manier laten weten dat je hart hebt voor gezondheid, vitaliteit, collegialiteit en teamgeest. Daarbij mogen we uiteraard het maken van onderlinge verbinding niet mogen vergeten, want deelname aan de Swim zul je met je team nooit vergeten!

Daarnaast help je als bedrijf de Swim to Fight Cancer Breda mede mogelijk te maken door het hogere inschrijfgeld. Dit tekent de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf of organisatie.

Als Businessteam zwemt ieder teamlid, net als alle andere deelnemers,  1.000 of 2.000 meter. Een businessteam heeft maximaal 5 leden en het inschrijfgeld bedraagt €500,00 excl. BTW.
Een businessteam met maximaal 10 leden betaalt € 900,00. Andere aantallen gaan in overleg. 
Het inschrijfgeld voor de Business team kan per factuur betaald worden en is in veel gevallen aftrekbaar.

Wat krijg je als Business Team?

  • Exclusieve vermelding van deelname op onze sociale mediakanalen zodat iedereen kan zien dat jouw bedrijf deelneemt. Je kunt als team desgewenst toelichten waarom jullie meedoen. Tevens wordt een link naar het bedrijf geplaatst (indien gewenst)
  • Wij combineren het serieuze met het aangename door een businessteam zwemtraining te combineren met een borrel. Je leert zo de andere businessteams kennen en een professionele zwemtrainer zorgt dat je op en top voorbereid wordt op jouw zwemprestatie.
  • Mogelijkheid (eigen) beachflag, vlag of banier te plaatsen op de toegangsweg naar het evenemententerrein.
  • Een Businessteam start in een eigen “wave”, dus met zijn allen tegelijk.
  • Per deelnemer een T-shirt dat elke deelnemer krijgt, voorzien van het logo van jullie bedrijf.
  • Een teamfoto door een professionele fotograaf
  • Een ludieke herinnering aan het event. Wat dat is, is nog even een verrassing….
  • En natuurlijk krijgt ieder teamlid het gehele pakket wat alle deelnemers krijgen. Klik hier.

Ook interesse in een maatschappelijke bijdrage via teambuilding?

Schrijf je in via de DOE MEE button. Ook komen wij graag langs om het verder toe te lichten. Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

  DOE MEE