Waarom inschrijfgeld?

Door middel van inschrijfgelden, sponsorgelden en eventuele subsidies kunnen we het evenement organiseren. Daardoor kunnen zoveel mogelijk van de opgehaalde donatiegelden ten goede komen aan Stichting Fight cancer, die de financiering voor wetenschappelijk baanbrekend kankeronderzoek verzorgt. 

Naast dat je met het inschrijfgeld het evenement mogelijk maakt, krijg je er als deelnemer ook wat voor terug. En we beloven, we gaan er een feestje van maken.... 

Wat krijg je terug voor je inschrijfgeld? 

  • Je doet mee aan de grootste spinningmarathon ooit! 
  • Spin met je vrienden of collega’s op vette beats van SLAM! DJ’s.
  • Leuke Spin for Life goodies.
  • Versnaperingen tijdens jouw uitdaging.
  • Een persoonlijke pagina op deze site.
  • De mogelijkheid om bij te dragen aan baanbrekend kankeronderzoek.
  • En natuurlijk een onvergetelijke herinnering!
access_time

When

Op 23 maart 2023 kan je meedoen aan de allereerste editie van Spin for Life! Het programma duurt van 16:00 tot 00:00. Je kunt 1 of 2 uur spinnen op de beats van SLAM!

location_on

Where

Op maar liefst 30 Sportcity clubs kan jij je inschrijven om mee te doen aan Spin for Life, klik hier om te kijken welke clubs dit zijn. SLAM! Reporters doen vanuit SportCity clubs verslag 

accessibility

Who

Spin 1 uur (€9,95 early bird) of 2 uur (€17,50 early bird) mee met je vrienden of in je eentje, of doe als business team mee met je collega’s! Klik hier voor meer informatie. 

Why?


Omdat nog steeds 1 op de 3 mensen kanker krijgt. Met alle donaties financieren wij baanbrekend onderzoek en hoeft kanker hopelijk in de toekomst geen dodelijke ziekte meer te zijn.

"Alleen samen kunnen we toe naar een wereld waarin kanker hopelijk niet meer dodelijk hoeft te zijn." Love Life. Fight Cancer.

hoe werkt het?

filter_1

Stap 1:
Schrijf je in door hierboven op de roze "Deelnamemogelijkheden & inschrijven" knop te klikken.

filter_2

Stap 2:
Je ontvangt een persoonlijke pagina op deze website. Maak deze pagina zo persoonlijk mogelijk (voeg een profielfoto en je verhaal toe). 

filter_3

Stap 3:
Deel je pagina met zoveel mogelijk mensen, vertel waarom jij meedoet en vraag of mensen je voor jouw prestatie willen sponsoren. 

filter_4

Stap 4:
Maak een team aan met al jouw naasten (optioneel)  om samen te spinnen en op een leuke manier geld op te halen voor meer onderzoek naar kanker.

filter_5

Stap 5:
Zorg dat je goed voorbereid bent. Denk bijvoorbeeld aan trainen van tevoren zodat je jouw uitdaging gaat halen.

filter_6

Stap 6:
Doe mee en help ons weer een stukje dichterbij onze droom te komen: een wereld waarin kanker hopelijk niet meer dodelijk hoeft te zijn.

Nog niet overtuigd?

Bekijk dan even de vette teaser hieronder of klik HIER om naar de veelgestelde vragen te gaan.

Dit evenement is een samenwerking van:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail