Deelnamemogelijkheden

De eerste editie van de LoveLife run heeft op zondag 4 juli 2021 plaatsgevonden in Breda. Klik op de oranje button DOE MEE bovenin om de locaties te bekijken waar in 2022 een LoveLife Run zal plaatsvinden.

Hoe werkt deelname aan LoveLife run?

Deelname aan LoveLife run is mogelijk als (ex-)kankerpatiënt, met een aantal van je naasten die belangrijk voor je zijn. Daarnaast kun je ook als behandelaar deelnemen, waarmee je jouw onmisbare betrokkenheid en support toont. Samen met honderden anderen zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk geld bij elkaar brengt voor de strijd tegen kanker. Iedere deelnemer wordt uitgedaagd om zoveel mogelijk aan donatiegelden te werven. 

Na inschrijving ontvang je als deelnemer via e-mail een link naar je persoonlijke pagina om donateurs te gaan werven. Zodra je je profiel ingevuld hebt, kun je naar hartenlust de link delen via bijv. Whatsapp of Facebook om je familie, vrienden en kennissen te enthousiasmeren om geld te doneren. De ervaring leert dat donaties binnenhalen makkelijker is dan je denkt; je zal zien dat de donaties binnenstromen! 

Inschrijfgelden
Elke deelnemer betaald inschrijfgeld om mee te doen aan LoveLife Run. Alle inschrijfgelden, eventuele subsidies en sponsorgelden worden gebruikt om de kosten van het event te dekken, waardoor donatie rechtstreeks kunnen worden doorgezet naar onderzoek.