Deelnamemogelijkheden

De eerste editie van de LoveLife run heeft op zondag 4 juli 2021 plaatsgevonden in Breda. Momenteel staan er nog geen nieuwe edities gepland en is inschrijving dus niet mogelijk. Houd deze website in de gaten voor updates over eventuele volgende edities.

Hoe werkt deelname aan LoveLife run?

Deelname aan LoveLife run is mogelijk als (ex-)kankerpatiënt, met 1 of 2 van je naasten die belangrijk voor je zijn. Daarnaast kun je ook als behandelaar deelnemen, waarmee je jouw onmisbare betrokkenheid en support toont. Samen met zo'n honderd anderen zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk geld bij elkaar brengt voor de strijd tegen kanker. Iedere deelnemer wordt uitgedaagd om zoveel mogelijk aan donatiegelden te werven. 

Voor de LoveLife run zijn slechts enkele felbegeerde plaatsen beschikbaar. Daarom kunnen alle familieleden, vrienden en nauw betrokkenen die niet mee kunnen rennen met de run wél meedoen als Virtuele vriend van de run. Als Virtuele vriend krijg je (evenals de andere deelnemers) een eigen profielpagina op de website waarmee je donaties kunt werven. Uiteraard kun je ook, op een zelf gekozen moment, je sportieve inzet tonen door de 5km route te gaan wandelen, steppen of hardlopen.

Meer over de deelname

Er zijn geen inschrijfkosten aan het evenement verbonden. We dagen iedere deelnemer uit om voor minimaal €100,- aan donaties te werven t.b.v. kankeronderzoek en preventie. Geen verplichting, wel een uitdaging! Hoe meer hoe beter uiteraard om kanker in de toekomst een chronische ziekte te laten worden. Na inschrijving ontvang je als deelnemer via e-mail een link naar je persoonlijke pagina om donateurs te gaan werven. Zodra je je profiel ingevuld hebt, kun je naar hartenlust de link delen via bijv. Whatsapp of Facebook om je familie, vrienden en kennissen te enthousiasmeren om geld te doneren. De ervaring leert dat donaties binnenhalen makkelijker is dan je denkt; je zal zien dat de donaties binnenstromen! De sponsorgelden worden gebruikt om de kosten van het event te dekken, donaties worden rechtstreeks doorgezet naar onderzoek. Elke deelnemer ontvangt:

  • 12 weken training onder begeleiding van een hardlooptrainer/oncologiefysiotherapeut (face-to-face, digitaal en/of in een kleine groep, afhankelijk van Covid-19);
  • Nieuwsbrief met updates, leuke tips over sport en gezonde lifestyle;
  • 1x startbewijs LoveLife run 2021;
  • Leuke goodiebag;
  • Herinnering bij de finish;
  • Persoonlijke pagina op de site van LoveLife run;
  • Een kleine versnapering op de route.