Trainingen LoveLife run 2023

In het weekend van 11 en 12 maart 2023 gaan de trainingen weer starten in Breda en Oosterhout om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de LoveLife run. 

In Oosterhout wordt er op zaterdagochtend getraind onder leiding van Pascal Jansen van Top-Fit personal training & revalidatie en Vanessa Roest van Fysio-en Healthcenter De Beemd.

In Breda wordt er op zondagochtend getraind onder leiding van John Paquaij van AV Sprint.

Tijdens de trainingen lopen er ook deelnemers van vorige edities van de LoveLife run mee. Zij helpen ons als ervaringsdeskundige en kunnen jullie tips & trics meegeven. Net als jullie zijn zij bij 0 begonnen en hebben ze ook die 5km gerend. Zij weten wat jullie doormaken en kunnen jullie nog net dat kleine beetje extra motivatie geven op moeilijke momenten!

Je gaat lekker buiten trainen en daarbij komen allerlei facetten aan bod om zo goed mogelijk (en blessurevrij!) de 5km te kunnen gaan lopen op 4 juni. Zo beginnen we met rek-en strekoefeningen, ademhaling, looptechniek en een stukje krachttraining. En dat allemaal in een gezellige groep. Wat wil je nog meer??

Als je met ons mee wil komen trainen, wil je je dan wel even opgeven van tevoren via: info@breda.loveliferun.nl