Deelnamemogelijkheden

Deelname aan de LoveLife run Breda is voor iedereen mogelijk die zich in wil zetten om geld op te halen voor kankeronderzoek. Je kunt zelf kiezen of je 5 of 10 kilometer wil rennen. Centraal staan (ex-)kankerpatiënten, die kunnen meelopen met een aantal naasten en behandelaars die belangrijk voor hen zijn. Daarnaast kan iedereen deelnemen, waarmee je je onmisbare betrokkenheid en support toont voor iedereen die met deze ziekte te maken heeft. Samen met alle andere deelnemers zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk geld bij elkaar brengen voor meer onderzoek naar kanker. Iedere deelnemer wordt uitgedaagd om zoveel mogelijk donatiegelden te werven.

Ook is het dit jaar mogelijk om je als businessteam in te schrijven, hoe gaaf is dat? Samen met collega's een teambuildingsuitje en ook nog eens voor het goede doel!

person_outline

(Ex) Patiƫnt

"Dat kan ik nooit", "die finish haal ik nooit", "dit lukt mij nu niet", zijn veelgehoorde kreten voor ons. Maar guess what? ELKE (ex-)kankerpatiënt die meedeed tot nu toe heeft de Run succesvol kunnen uitlopen. Wanneer jij je inschrijft kom je een vragenformulier tegen. Op deze manier kunnen wij je goed ondersteunen om je klaar te stomen voor deze gave Run! En uiteraard staan wij met een team klaar om 12 weken met je te trainen. No worries dus! En schroom niet bij twijfel contact met ons op te nemen.

Naasten

Voel jij je machteloos omdat iemand in je omgeving kanker heeft of heeft gehad? Kom samen met ons in actie om dat gevoel om te zetten in iets krachtigs en positiefs! Schrijf je gratis in voor LoveLife Run en zamel zoveel mogelijk geld in, waarmee we baanbrekend onderzoek naar kanker mogelijk kunnen maken. Daarnaast kun je door mee te rennen al die stoere (ex-)kankerpatiënten steunen, om samen euforisch de finish over te gaan. Want alleen samen kunnen we toe naar een wereld waarin kanker hopelijk niet meer dodelijk hoeft te zijn!

Zorgverlener

Door LoveLife Run krijg je als zorgverlener de unieke kans om samen een uitdaging aan te gaan met jouw patiënt. Niemand minder dan ambassadeur Hans Westgeest (oncoloog Amphia Breda) zegt hierover: 'Door met een team uit het ziekenhuis mee te doen aan een LoveLife run doe je iets met z’n allen. Je bent met elkaar aan het trainen en leeft samen naar het evenement toe. Je gaat samen geld ophalen, je houdt elkaar op de hoogte en spreekt elkaar daardoor ook over iets leuks, waar je energie van krijgt. Je bent er met z’n allen mee bezig en haalt als het goed is ook nog eens een groot bedrag op. Perfecte teambuilding en belangrijk voor kankeronderzoek'.

business

Businessteam

Nieuw in 2023! Doe mee met jouw bedrijf en geef jouw collega's een unieke teambuilding activiteit. Voor €500,- (excl BTW) mag je met 5 collega's meedoen aan de Run. 

Waarom jullie mee willen doen:

 • Unieke teambuildingsactiviteit, waarbij je vitaliteit stimuleert bij je collega's
 • Met je bedrijf onderdeel zijn van een groter geheel om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek
 • BusinessTeams krijgen bij ons extra zichtbaarheid terug op het evenement.

Jouw unieke actiepagina

Na inschrijving ontvang je als deelnemer via e-mail een link naar je persoonlijke pagina om donateurs te gaan werven. Zodra je je profiel ingevuld hebt, kun je naar hartenlust de link delen via bijv. Whatsapp of Facebook om je familie, vrienden en kennissen te enthousiasmeren om geld te doneren. De ervaring leert dat donaties binnenhalen makkelijker is dan je denkt; je zal zien dat de donaties binnenstromen! 

Daarnaast krijgt iedere deelnemer een unieke tikkie-link. Deze staat gelinkt aan je persoonlijke actiepagina. Het wordt zo voor jouw omgeving nog makkelijker om een donatie achter te laten voor je sportieve prestatie. En zo werken we samen toe naar een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn!

Inschrijfgelden
Deelnemers betalen geen inschrijfgeld, maar worden dus wel uitgedaagd om zoveel mogelijk donaties op te halen. Alle sponsorgelden en eventuele subsidies worden gebruikt om de kosten van het event zoveel mogelijk te dekken, zodat ook zoveel mogelijk van de opgehaalde donatiegelden naar kankeronderzoek kunnen gaan. 

Elke deelnemer ontvangt:

 • 12 weken training onder begeleiding van een hardlooptrainer/oncologiefysiotherapeut (face-to-face, digitaal en/of in een kleine groep);
 • Nieuwsbrief met updates, leuke tips over sport en gezonde lifestyle;
 • 1x startbewijs LoveLife run 2023;
 • Leuke goodiebag;
 • Toffe LoveLife run medaille;
 • Persoonlijke pagina op de site van LoveLife run;
 • Een kleine versnapering op de route;
 • De kans om bij te dragen aan een groot maatschappelijk probleem;
 • Die once-in-a-lifetime-experience; de hele entourage en natuurlijk de euforie als je over de finish komt! Daar doe je het toch voor?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan eens per kwartaal nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail