LoveLife Run
Arnhem
8 oktober 2023

Tellerstand:
Best kept secret in the world until october 8!

3.578 donateurs
181 deelnemers
26 teams

LoveLife Run Arnhem

Top fundraisers

Op zondag 8 oktober organiseren wij de allereerste LoveLife Run in Arnhem! En dat is zeker bijzonder, want LoveLife Run is namelijk niet zomaar een hardloopevent....Stoere (ex-)kankerpatiënten zoeken hun grens op door samen met hun naasten en behandelaars 5 kilometer te gaan hardlopen.

Helaas wordt iedereen tegenwoordig geraakt door kanker; in de familie, onder vrienden of bij collega’s… Wil jij ook je machteloosheid omzetten in kracht? Schrijf je dan nu in voor deze bijzonder gave run en help ons om meer mensen beter en langer te laten leven met of na kanker. Laat je sponsoren en draag op die manier bij aan baanbrekend kankeronderzoek. Iedereen is dus welkom, ook als je zelf geen kanker hebt (gehad)!

Doe mee of steun een of meerdere deelnemers met jouw bijdrage. Naast baanbrekend onderzoek steunt de LoveLife run ook een lokaal doel. Een deel van de opbrengst doneert LoveLife run aan het Rijnstate Vriendenfonds voor de aanschaf van een of meerdere beweegelementen (o.a. hometrainers) voor de patiënten van het Oncologisch Centrum van Rijnstate in Arnhem. Zodat patiënten als zij in het ziekenhuis moeten zijn voor afspraken of moeten wachten op bloeduitslagen ook de mogelijkheid krijgen actief bezig te blijven en aan hun gezondheid te werken. 

Bekijk hieronder de aftermovie uit Breda om een indruk te krijgen van LoveLife Run!

Doe mee                Doneer

Zoek een deelnemer

Paramedisch centrum TOPSEREEN

Tot nu toe opgehaald €3,086

Team DHL

Tot nu toe opgehaald €1,108

Businessteam

Tot nu toe opgehaald €0

Businessteam

Tot nu toe opgehaald €0

Complete DNA-analyse voor jongeren met kanker

De opbrengsten van LoveLife Run Arnhem zullen specifiek worden besteed aan het onderzoek van prof. Edwin Cuppen (Hartwig Medical Foundation, Radboud UMC, Antoni van Leeuwenhoek). Dit onderzoek richt zich op het compleet in kaart brengen van het DNA van 1000 jongvolwassenen om zo behandeling op maat voor deze én toekomstige patiënten mogelijk te maken.


Klik hieronder om meer te lezen op het onderzoek, of doneer! Want alleen met meer onderzoek kunnen we toe naar een wereld met minder kanker. 

Daarnaast zal een deel van de donaties ook voor Rhijnstate Arnhem zijn, waarvan wij later bekend maken naar welk project of onderzoek dit zal gaan. 

Foto's & impressie