Hoe werkt het?

Op zondag 26 september vindt Daans Drive to Fight Cancer plaats! We gaan deze once in a lifetime dag starten door een tocht te maken van Amersfoort, naar Utrecht en weer terug naar Amersfoort van ongeveer 55 kilometer. Een enkeltje naar Utrecht van ongeveer 27 kilometer is ook mogelijk. Deelname kan door middel van een fiets, e-bike of scooter. De inschrijfkosten worden gebruikt om het evenement te kunnen bekostigen. Alle donatiegelden komen ten goede aan kankeronderzoek.

Benieuwd welke onderzoeken wij steunen? 

Klik hier 

Het programma:

11:30 - 12:30 Inloop met koffie en thee

12.30 – 16.00 Start van de Drive:

Rij mee met je fiets, e-bike of scooter vanaf Pronto Amersfoort (Amsterdamseweg 122) naar Pronto Utrecht (Reykjavikstraat 2) en weer terug. Deze tocht is ongeveer 55 kilometer. Je kunt ook kiezen om een enkele tocht mee te rijden (ongeveer 27 km). Geef dit bij het inschrijven aan en wij regelen dat je met je vervoersmiddel teruggebracht wordt naar Amersfoort.

De exacte route wordt later bekendgemaakt!

16:00 - 21:00 Avondprogramma:

Allereerst vindt de grandioze finish plaats. Daarna zorgen we voor een overheerlijke (gezonde) barbecue, inclusief drinken. Ook zal er een veiling plaatsvinden van ingebrachte spullen of diensten waarop geboden kan worden. Alle opbrengsten van de veiling en alle donaties zullen ten goede komen aan wetenschappelijk kankeronderzoek. 

 

Praktische informatie

Datum: zondag 26 september 2021

Locatie: Pronto Amersfoort, Amsterdamseweg 122, 3812 RS Amersfoort

Tijd: inloop tussen 11:30 en 13:00, event eindigt ongeveer rond 21:00. 

Je krijgt dan een kopje koffie en of thee, jouw speciale Daans Drive to Fight Cancer T-shirt en je bent daarna vrij om te starten wanneer jij wilt. De route is van Pronto Amersfoort naar Pronto Utrecht (Reykjavikstraat 2, 3543 KB Utrecht). Je krijgt van ons een geprinte route (ongeveer 27 kilometer), maar mag natuurlijk ook zelf een andere route kiezen (wel graag even langskomen bij Pronto Utrecht!). Gezien het gevaarlijk kan zijn als we met zijn allen in één stoet gaan en niet iedereen even snel zal zijn, starten we NIET met zijn allen tegelijkertijd. We willen we je daarom vragen om zelf een starttijd te kiezen voor jou en/of je team, die voor jullie passend is voor de route. Wel zijn er belangrijke tijden om in de gaten te houden: 

 

  1. Heb jij gekozen voor een enkele rit en wil je dus graag (samen met jouw voertuig) teruggebracht worden naar Amersfoort? Dan dien je om uiterlijk 14:45 aanwezig te zijn bij Pronto Utrecht. 
  2. Om 15:50 dien je uiterlijk terug te zijn niet bij Pronto Amersfoort

Parkeren: Alle fietsen, scooters en andere vervoersmiddelen kunnen veilig gestald worden bij Serva Volvo (bewaakte stalling; deze gaat op slot). 

Indien je een auto moet parkeren, willen we je vragen dit ook te doen op de parkeerplaats van Serva Volvo aan de Nijverheidsweg, uiteraard zonder kosten.

Eten/Drinken: er zal een koffie/thee voor je klaarstaan bij zowel Pronto Amersfoort als Utrecht. Bovendien zorgen we voor iets lekkers. Zorg dat je zelf voor de zekerheid ook een flesje water en/of snack bij je hebt. 

Weersomstandigheden & kleding: we hopen natuurlijk op een mooi zonnetje, maar denk eventueel na over een regenjas. Wel willen we je vragen om (als het weer het toelaat) het T-shirt zichtbaar te dragen. Dat is leuk voor de foto’s en natuurlijk ook leuk voor Daan. 

EHBO & ongelukken: er zal een bezemwagen rondrijden tijdens de Drive met daarin een EHBO’er. Mocht er een ongeluk gebeuren, kunnen jullie deze persoon bereiken via nummer: 06-81829455 (noteer dit nummer even vooraf in je telefoon)

Avondprogramma 

Mocht je jezelf willen opfrissen, raden we aan om daarvoor spullen mee te nemen. Je kunt ook nog naar huis om even te douchen (al hopen we natuurlijk dat iedereen gezellig blijft hangen), en dan willen we je vragen om uiterlijk 17:30 terug te zijn voor het verdere programma. We maken er een leuke avond van met een barbecue, wat lekkers te drinken en een veiling van te gekke items. Benieuwd naar welke veilingitems er zijn? Klik dan hier. We eindigen de avond met een gezellig muziekje en natuurlijk de bekendmaking van het opgehaalde bedrag voor Fight cancer!

Besloten evenement:

Daans Drive to Fight Cancer is een besloten evenement. Ken jij nog iemand die ook graag wil komen? Dan kunnen zij via DEZE LINK een ticket kopen of neem na vrijdag contact op met Dirk van Garderen op telefoonnummer 06-51325502: 

Coronacheck

Om dit evenement zo veilig mogelijk te kunnen organiseren, zijn wij verplicht om (voor deelnemers/bezoekers vanaf 13 jaar) een coronatoegangsbewijs te vragen. Daarom vragen wij jou deze te laten zien bij de ingang. Je kan hiervoor de app CoronaCheck gebruiken om dit bewijs te laten zien. Als je deze app opent en naar het menu gaat, kun je daar een coronatoegangsbewijs toevoegen. Dit kan een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs (Testen voor Toegang) zijn. Daarvoor dien je in te loggen met je DigiD. Voor de bezoekers en deelnemers die geen smartphone hebben, kan er een papieren coronabewijs worden geprint via CoronaCheck.nl. Bij de ingang kan je via de app CoronaCheck een QR-code genereren of de geprinte versie laten zien. 

Opgehaalde donaties

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met stichting Fight cancer. Onder het motto ‘Love Life. Fight Cancer’ wil Fight cancer een platform bieden om het gevoel van onmacht (wat je vaak hebt als iemand in je omgeving kanker krijgt) om te zetten in positiviteit, kracht en actie. Zo ook natuurlijk bij Daans Drive to Fight Cancer. Het organiseren van fondsenwervende evenementen staat hierin centraal. De opgehaalde donaties zullen (na aftrek van enige transactiekosten) direct overgemaakt worden naar kankeronderzoek. Want wij geloven dat we alleen met meer onderzoek toekunnen naar een wereld met minder kanker. Daarom heeft Fight cancer een zestal onderzoeken geselecteerd van talentvolle jonge onderzoekers om te financieren met de fondsen die we werven. Deze onderzoeken zijn goedgekeurd door KWF en worden ook door hen gemonitord. Ben jij benieuwd welke onderzoeken dat zijn? Klik dan HIER.

 

Omdat we het nog even spannend willen houden welk bedrag er PRECIES opgehaald is, wordt het bedrag aanstaande zondag pas bekend gemaakt! Doneren blijft natuurlijk mogelijk.   

De veilingitems:

Hierbij maken wij met genoegen bekend wat we zullen gaan veilen 26 september:

- Hulp van voedingsdeskundige/coach Samantha
- Een overheerlijk ontbijtje van Shell Serva
- JBL boxen gesponsord door MIRvA
- Een frietkar van Kok Cateringservice voor je deur, voor jou en je vrienden
- Een schilderij gemaakt door Evelien Kooloos van Daans Drive to Fight Cancer
- Gesigneerd shirt van Daan
- Grote beurt voor een fiets
- Scootertour op de Veluwe op electrische scooter
- 3 maanden personal training van Discipline Sports 
- En natuurlijk nog een grandioze verrassing die we die avond pas bekend maken.

Tot dan? 

FULL DEAL: DRIVE + AVONDPROGRAMMA

Wil jij graag meedoen aan Daans Drive to Fight Cancer en fondsen werven voor kankeronderzoek? Doorloop de volgende stappen om mee te doen met het volledige programma:

Stap 1: Schrijf je in via onze website voor het dag- en avondprogramma. Je kunt je individueel inschrijven, maar mocht je het leuk vinden kan je ook samen met anderen een team vormen!
Stap 2: Deel met al je vrienden, collega’s, familie, kennissen en op je social media dat je meedoet aan Daans Drive to Fight Cancer. Willen zij jou steunen? Doen ze zelf ook mee?
Stap 3: Start met fondsen werven in je omgeving. Deel je donatiepagina met iedereen die je kent! 

Totale kosten: €40,-. (Dit bedrag wordt gebruikt om het evenement mogelijk te maken. Zo hoef je de hele dag niet te betalen voor je eten en drinken en krijg je een mooi t-shirt met het logo van Daans Drive to Fight Cancer om aan te trekken tijdens de Drive!) 

Schrijf je in!

AVONDPROGRAMMA

Wil jij enkel bij het avondprogramma aanwezig zijn? Ook dat kan!

Allereerst vindt de grandioze finish plaats van alle deelnemers van de Drive. Daarna zorgen we voor een overheerlijke (gezonde) barbecue, inclusief drinken. Ook zal er een veiling plaatsvinden van ingebrachte spullen of diensten waarop geboden kan worden. Alle opbrengsten van de veiling en alle donaties zullen ten goede komen aan wetenschappelijk kankeronderzoek. 

Om hierbij aanwezig te kunnen zijn dien je je wel in te schrijven om een ticket te kunnen bemachtigen. 

Kosten: €50,- (van dit bedrag gaat er €25,- direct naar kankeronderzoek, terug te zien als donatie op het profiel van Daan Laseur! We vragen je verder niet om fondsen te werven, maar we zouden het wel erg waarderen als je mee biedt tijdens de veiling of een mooie donatie doet aan een voor jou bekende deelnemer/deelneemster!). 

Schrijf je in!

Wil je graag enkel doneren? Ook dat is mogelijk! Klik op onderstaande button om naar het profiel van Daan Laseur te gaan. 

 Doneer nu