Daans Drive to Fight Cancer 2021

Totaal opgehaald: 34.380 €

791 donateurs
70 deelnemers

Daans Drive to Fight Cancer

Zondag 26 september 2021

Zondag 26 september vindt Daans Drive to Fight Cancer plaats, een fiets, e-bike en scooterevenement in de omgeving Amersfoort/Utrecht om aandacht te vragen voor de ziekte kanker. Deelnemers en teams gaan zoveel mogelijk donaties ophalen voor Fight cancer om baanbrekend kankeronderzoek te financieren. Het evenement is een samenwerking tussen Fight cancer en Daan Laseur met zijn onderneming Pronto in Amersfoort. Helaas is bij Daan afgelopen 30 juni uitgezaaide galblaaskanker ontdekt. Dit is een vrij zeldzame aandoening met weinig kans op genezing. Een hele grote klap voor Daan en voor zijn familie. Daan heeft besloten per 31 augustus te stoppen met zijn onderneming Pronto Scooters. Daarom zal Daans Drive to Fight Cancer een laatste Pronto-evenement zijn.

Voor meer informatie over het programma van Daans Drive to Fight Cancer en hoe het werkt:

 klik hier 

 Daan: Mijn wens is om per e-bike, fiets of scooter met alle betrokkenen vanuit onze winkel in Amersfoort naar de winkel in Utrecht te rijden (en weer terug) en op deze wijze aandacht vragen voor de ziekte "kanker". Vanuit Utrecht hebben wij eventueel ook vervoer met een touringcar naar Amersfoort en repatriëren wij je fiets, scooter of e-bike. Na deze ride is er een volledig verzorgde BBQ zijn in Amersfoort met aansluitend een veiling waar je op leuke items kunt bieden. Wij zullen o.a. een e-bike beschikbaar stellen. Allemaal bedoeld om geld en aandacht in te zamelen. De slogan "Love life, Fight cancer" is precies wat nodig is voor ieder mens!" Het was dan ook mijn ambitie om nog jaren te kunnen ondernemen met e-bike merken en het bedrijf Pronto uit te bouwen. Helaas is mijn lot op dit moment anders dan gedacht." 

Wil je graag enkel doneren? Ook dat is mogelijk! Klik op onderstaande button om naar het profiel van Daan Laseur te gaan. 

 Doneer nu 

Bekijk de foto's van het evenement hier:

Klik hier!

Top deelnemers