Bike to Fight Cancer Tilburg

Op zondag, 8 oktober 2023 tijdens de eerste editie van Bike to Fight Cancer Tilburg fiets je langs een prachtig en uniek parcours door de regio Tilburg. Een fietsroute van 113 kilometer via het Loonse Land langs spraakmakende locaties om samen met vele anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor baanbrekend onderzoek naar kanker. 

We gaan niet alleen fietsen! Met als klap op de vuurpijl een geweldigde finish weer bij Tilburg University om gezamenlijk het leven te vieren!  

In Nederland krijgt 1 op de 3 mensen kanker. In totaal krijgen in Nederland zo'n 124.000 mensen per jaar kanker, dat zijn er 14 per uur! Stichting Fight Cancer wil vanuit de liefde voor het leven zoveel mogelijk mensen inspireren om samen onze wens te realiseren: een wereld waarin kanker niet meer dodelijk hoeft te zijn. 

hoe werkt het?

filter_1

Stap 1:
Schrijf je in door hierboven op de oranje "ja, ik doe mee!" te klikken.

filter_2

Stap 2:
Je ontvangt een eigen pagina op deze website. Maak deze pagina zo persoonlijk mogelijk (voeg een profielfoto en je verhaal toe). 

filter_3

Stap 3:
Deel je pagina met zoveel mogelijk mensen, vertel waarom jij meedoet en vraag of mensen je voor jouw prestatie willen sponsoren. 

filter_4

Stap 4:
Maak optioneel een team aan waar al jouw vrienden in mee kunnen fietsen, om zo samen op een leuke manier geld op te halen voor meer onderzoek naar kanker.

filter_5

Stap 5:
Zorg dat je goed voorbereid bent. Denk bijvoorbeeld aan trainen van tevoren zodat je deze afstand gaat halen.

filter_6

Stap 6:
Fiets samen met andere mensen, zodat we het verschil kunnen maken en weer een stuk dichterbij onze wens kunnen komen: een wereld waarin kanker niet meer dodelijk hoeft te zijn!

Waarom inschrijfgeld?

Met inschrijfgelden, sponsorgelden en eventuele subsidies organiseren we Bike to Fight Cancer Tilburg. De opgehaalde donatiegelden komen direct ten goede aan Stichting Fight Cancer, die de financiering voor wetenschappelijk baanbrekend kankeronderzoek verzorgt. 
Naast dat je met het inschrijfgeld het evenement mogelijk maakt, krijg je er als deelnemer ook wat voor terug!

  • Een georganiseerde en vooral unieke fietsroute en entertainment op de route
  • Herinnering bij de finish
  • Een eigen persoonlijke pagina op deze site
  • Versnaperingen op de route
  • Donatietips en de mogelijkheid om zo bij te dragen aan baanbrekend kankeronderzoek
  • En natuurlijk een onvergetelijke herinnering!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je ontvangt dan nieuwsupdates over acties van Fight cancer per e-mail