DEELNAME

In 2021 vindt de allereerste editie van een uitdagend en verrassend evenement plaats; Bike&BBQ to Fight Cancer! Zo’n 500 mountainbikers gaan een sportieve uitdaging aan in de natuurlijke omgeving van Tilburg, met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor effectief onderzoek naar kanker.

Ga jij met ons mee? 40 of 80 kilometer mountainbiken door de Brabantse natuur, hier en daar een beetje afzien maar vooral samen heel veel genieten?

Je start vanaf het Willem II Stadion in Tilburg en fietst een toertocht die vooral ten westen van Tilburg loopt. De route voert je zoveel mogelijk over onverharde wegen en bestaande MTB-routes. Zo pak je een aantal mooie Brabantse routes mee om uiteindelijk te eindigen op Landgoed Amarant in Tilburg. Op de route worden 2 tussenstops opgebouwd, om even op adem te komen, op je maatjes te wachten of zelfs je kuiten te laten smeren.

Het is geen wedstrijd, dus of je nu als 1e of als 500e arriveert; bij de finish word je als een held onthaald! Met swingende muziek, applaus van supporters, een ijskoud drankje en de geur van een overheerlijke BBQ! Daar is het tijd voor een toost en misschien ook voor wat ontlading samen met familie, vrienden, collega’s en andere fietsmaatjes!

Je kunt je individueel inschrijven, maar ook met een vrienden- of bedrijfsteam. Je verhaal kun je kwijt op je persoonlijke actiepagina, dus laat je netwerk weten waarom je een vuist maakt tegen kanker! Doe mee, dan halen we samen zoveel mogelijk geld op voor effectief onderzoek tegen kanker!

Het inschrijfgeld bedraagt € 39,00 per persoon.
Bij je inschrijving is een startbewijs, B&BBQ-fietsshirt, medaille, Fight cancer armbandje, versnaperingen onderweg en een geheel verzorgde BBQ inclusief 2 consumpties inbegrepen. En bij de start wordt een groepsfoto gemaakt.

Daarnaast vragen we jou als deelnemer je in te zetten om geld op te halen in jouw eigen netwerk. Het minimale donatiebedrag per volwassene bedraagt € 100,00. Je krijgt van ons een eigen actiepagina waar je jouw tekst en foto's op kunt zetten, zodat je je donateurs kunt blijven informeren over je voorbereidingen. En natuurlijk ontvang je van ons als organisatie ook nog tips. En maak vooral ook gebruik van sociale media om bekendheid aan jouw sportieve uitdaging te geven! 

Wil je met een bedrijfsteam meedoen? Check dan de diverse mogelijkheden van onze sponsorpakketten! Een mail sturen aan tilburg@bikeandbbq.nl mag ook!