Inschrijving Walk to Fight Cancer Special 2020 Edition geopend!

24 Jul 2020

Wandel op 5 september met ons mee en steun daarbij onderzoek naar kanker!
 
2020 zou een van onze beste jaren voor Fight cancer worden. Met 25 events op de agenda en heel veel enthousiaste vrijwilligers die een verschil wilden maken, hadden wij een prachtige jaar voor de boeg om heel veel donaties voor kankeronderzoek op te halen. Helaas zijn ook wij en daarmee dus ook de voortgang van kankeronderzoek, hard getroffen door de corona crisis. Dit betekent dat alle evenementen die wij op de kalender hadden staan, geen doorgang konden vinden. Inmiddels zijn de meeste evenementen naar 2021 verplaatst, maar toch gaven onze Fighters aan om in actie te willen komen. Daarom gaan we op 5 september wandelen op 14 locaties door heel Nederland!
 
Walk to Fight Cancer 2020 is een kleinschalige wandeling in een stad of dorp en mogelijkheid tot 2 afstanden (10 of 20 kilometer), ook als je niet zo vaak wandelt kan je meedoen! Naast een maximaal aantal deelnemers van 99 per stad zorgen we ervoor dat het event volledig Corona-proof is. De routes gaan dwars door de rijke natuur en prachtige omgeving van een stad of dorp bij jou in de buurt. Op dit moment gaan wij onder andere wandelen in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Lisse en Purmerend. Kijk op www.walktofightcancer2020.nl voor alle andere deelnemende wandellocaties in Nederland.
 
Sportief actief zijn komen en je inzetten voor het goede doel! Een prachtige combinatie die gepaard gaat met een hoop gezelligheid, wandelplezier en een mooie omgeving. De opbrengst zal ten goede komen aan wetenschappelijk kankeronderzoek, lees hier meer over de onderzoeken die wij steunen. Dit kan mogelijk worden gemaakt vanwege de inzet van mensen zoals jij! Loop daarom samen met je vrienden, familie en of collega’s mee op 5 september met Walk to Fight Cancer! 
 
Schrijf je in op www.walktofightcancer2020.nl
 
Check de events op facebook: www.facebook.com/fightcancernl