€10.000 CHALLENGE

23 Jan 2021

Vorig jaar zou een belangrijk jaar zijn geweest zijn om het mooie bedrag 2019 te evenaren, maar helaas laat de dagelijkse realiteit dit niet toe. Achter de schermen is de organisatie echter al hard aan de slag met de organisatie van 2021 en deze inspanningen worden beloond: Wij zijn heel trots dat de landelijke organisatie vanwege onze grootste prestatie in 2019 maar liefst een bedrag van € 10.000,- ter beschikking heeft gesteld dat wij zelf vrij mogen besteden aan een lokaal kanker gerelateerd doel. Wij vinden het belangrijk dat diegene die ons tot nu toe hebben ondersteund en lokaal met kanker te maken hebben mee kunnen denken waar we dit bedrag aan besteed wordt.  Daarom hebben we een challenge uitgeroepen. Met deze challenge willen wij nog meer betrokkenheid creëren in onze strijd voor het gezamenlijk hoger doel, dat kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn.

Er zijn wel een paar spelregels die wij graag met jullie delen:

  • Het dient een lokaal project te zijn;
  • Het geld hoeft niet persé voor onderzoek te worden ingezet, maar kan ook breder worden ingezet. Denk hierbij aan een vitaliteitsprogramma of een voedingsprogramma voor patiënten, of een specifiek apparaat waar nog een tekort aan is. Het moet een link hebben naar de (mentale) gezondheid van de kankerpatiënt.
  • Er dient na een periode 6 en 12 maanden teruggekoppeld te worden naar Swim to Fight Cancer over de voortgang van het project.

Bent u bekend met een lokaal project dat voldoet aan de bovenstaande criteria. Laat het ons dan uiterlijk vòòr 1 maart 2021 weten! Stuur een motivatie van maximaal 200 woorden naar info@maastricht.swimtofightcancer.nl. Door middel van een commissie, bestaande uit organisatieleden, sponsoren en zwemmers, wordt er een keuze gemaakt welk project in aanmerking komt voor de financiële steun van €10.000! 

Voor nu… Love Life, Fight Cancer!

Swim to Fight Cancer Maastricht.