Ambassadeurs

Veel bekende mensen hebben zich de afgelopen jaren ingezet voor acties van Fight cancer. Maak kennis met onze ambassadeurs. Bekende mensen in hun vakgebied, die Fight cancer een warm hart toedragen en zich onbezoldigd inzetten voor de strijd tegen kanker.

Dennis van der Geest

Dennis van der Geest (Haarlem, 27 juni 1975) is een van de trotse ambassadeurs van Fight cancer. Als ambassadeur zet Dennis zich in om jonge mensen te betrekken bij de strijd tegen kanker. Naast zijn enthousiaste inzet voor Fight cancer is judo de grote passie van Dennis en draait hij swingende houseplaten als DJ in clubs, op festivals en op bedrijfsfeesten.

"We hebben 1 doel en dat is dat kanker zo snel mogelijk geen rol meer speelt in deze wereld."

Jolanda van den Berg

Actrice Jolanda van den Berg (35 jaar) zet zich sinds 2012 met hart en ziel in als ambassadeur voor Fight cancer. Jolanda is bekend van diverse toneelproducties zoals 50 Tinten... de Parodie, maar ook tv-series als Dokter Tinus, Gooische vrouwen en films als Foeksia de Miniheks, Black out en Dik Trom.

"1 op de 3 mensen krijgt kanker in zijn of haar leven. Op mijn 27e bleek ik 1 van die 3 te zijn. Ik heb het geluk gehad te kunnen herstellen. Laten we dit geluk een beetje helpen en er samen voor zorgen dat kanker een ziekte wordt die niet meer dodelijk is."

Koen Reijnders

Koen is als chirurg-oncoloog verbonden aan het Slingeland ziekenhuis en zet zijn expertise graag in voor Fight cancer. “Momenteel krijgt één op de drie Nederlanders kanker, ook jonge mensen hebben daar in hun directe omgeving mee te maken. Fight cancer richt zich niet alleen op de jonge patiënt, maar ook op de jonge donateur; om bij jonge mensen een grotere betrokkenheid bij kankerbestijding te realiseren en aan te sporen tot allerlei vormen van actie. Fight cancer!”

"Kanker wordt behandeld met een team waarvan ik slechts een onderdeel ben."