Exterion Media omarmt Fight cancer als goed doel

27 Jan 2017

Exterion Media verbindt zich als partner aan Fight cancer. Fight cancer heeft als doel om jonge mensen bewust te maken van en te betrekken in de strijd tegen kanker. Exterion Media steunt het goede doel door Fight cancer zichtbaar te maken op al haar digitale schermen in Nederland en in abri’s in de Randstad.

Exterion Media vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn bij de samenleving en heeft zich daarom verbonden aan Fight cancer. Naast het beschikbaar stellen van mediaruimte in de Randstad, creëert Exterion Media zowel de digitale uitingen als de uitingen in de abri’s voor Fight cancer.

Deze week is de eerste awareness campagne van Fight cancer te zien op alle 600 digitale schermen van Exterion Media. Deze bevinden zich op Amsterdam Centraal Station en in de 125 drukst bezochte winkelcentra in Nederland.

Eric Kip, Managing Director Exterion Media: “Fight cancer zet jonge mensen aan om in actie te komen in de strijd tegen kanker. Een prachtig initiatief waar Exterion Media graag haar expertise voor inzet. Op deze manier hopen wij ons steentje bij te dragen aan de strijd tegen deze ziekte.”

Limore Noach, Directeur Fight cancer: “Eén op de drie mensen krijgt kanker in zijn of haar leven. Dat is veel te veel. Vanuit Fight cancer willen wij mensen op een jonge en positieve manier aanspreken om samen een vuist te maken tegen deze ziekte. De creatieve invulling en beleving die Exterion Media ter beschikking stelt in combinatie met het brede bereik middels Out-of-Home campagnes is voor Fight cancer enorm waardevol om onze doelgroep op de juiste manier te betrekken."